OMD branding logo

Informatie

OMD Branding

Reclamebureau

Schiehavenkade 110, 3024 EZ Rotterdam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

010 – 3045100

hallo@omdbranding.nl

https://omdbranding.nl/

OMD Branding review

Met hun zelf ontwikkelde methodiek probeert OMD Branding met de juiste branding de kern te raken. Hun visie is namelijk dat mooie dingen onwijs mooie dingen worden, op het moment dat deze beroeren, bezielen, aanzetten tot actie en met name de kern raken. Bij OMD Branding groeit je onderneming ongehinderd door naar de volgende fase. Zij zorgen er namelijk voor dat je begrepen, geloofd, geliket én gezien wordt. Waarbij de merkstrategie, creatie, branding en marketing hun core-business vormen.

OMD Branding is er voor iedereen die effectief wil communiceren en zijn onderneming naar een volgend niveau wil brengen. De aanpak van OMD Branding komt juist bij jou als doorgroeier het meest tot zijn recht. Hierdoor krijg jij weer een scherpe blik én nieuwe energie.

InfoReview werkt enkel met geverifieerde reviews.

  • Groot inlevingsvermogen
  • Korte lijnen
  • Hoge betrokkenheid
  • De essentie doorzien
  • Snel resultaat
  • Servicegericht

De tevreden klanten van OMD Branding

De services van OMD Branding

Bij OMD Branding kun je terecht voor strategie, branding, digitale marketing én video & animatie.

Met hun werk je samen om jouw ondernemingsdoelen bloot te leggen. Ze weten je tijdens de samenwerking echt te doorgronden en je een eigen gezicht en geluid te geven. Hierdoor willen klanten zich met jouw onderneming verbinden. Daarnaast weten ze ook nog middelen voor jou te ontwikkelen om je doelen te bereiken. Zodoende bouwen zij merken die anderen daadwerkelijk inspireren. Ook helpen ze je met navigeren door de hedendaagse verbonden wereld. Met hun aanpak creëren zij middelen waardoor jij jouw klanten kunt boeien, plezier geven en duidelijk mee kunt communiceren. De aanpak van OMD Branding wordt compleet gemaakt door hun grote ervaring met animatie en video. Zodoende maken ze al dertig jaar video’s die verrassen, verfrissen en verleiden.

digital marketing
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op