Lavare cleaning

Informatie

Lavare cleaning service

Ā Schoonmaken

Strijmaden 16, 4703 RG Roosendaal

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

06 29606075

admin@lavarecleaningservice.nl

https://lavarecleaningservice.nl/

Lavare cleaning service review

Lavare Cleaning Service helpt jouw met het schoonmaken van je rolluiken. De jarenlange expertise en ervaring in het schoonmaken van rolluiken, maakt Lavare Cleaning Service een van de betere binnen het vakgebied. Het schoonmaken bij Lavare Cleaning service gebeurt ecologisch verantwoord. Zo wordt er weinig water gebruikt voor het schoonmaken en alleen gebruin wordt gemaakt van een niet schadelijke schimmelvreter. De combinatie van Osmose water en schimmelvreter zorgt hierdoor voor ongelooflijke resultaten!

Heeft u kapotte rolluiken? Ook dan kunt u Lavare Cleaning Service inschakelen! De rolluiken reparatie zal ervoor zorgen dat deze weer senl gemaakt zijn en u er geen last meer van heeft.

  • Geweldige service
  • Hoge expertise
  • Rolluiken schoonmaken
  • Zonwering schoonmaken

De tevreden klanten van Lavare Cleaning Service

Auto reinigen

Het schoonmaken van rolluiken is niet het enige dat Lavare doet. Ook voor uw auto kunt u namelijk terecht bij Lavare. Auto reinigen door Lavare cleaning service kan zowel voor het interieur als het exterieur en levert bijzondere en hoge resultaten op. Net zoals bij het schoonmaken van rolluiken , wordt dit met zo weinig mogelijk water gedaan voor het exterieur. Hierdoor wordt er slechts 3 liter water gebruikt voor het schoonmaken van de auto. Het interieur wordt met precisie gereinigd door gebruik te maken van stoom. Hierbij worden geen chemische reinigingsmiddelen gebruikt en wordt er zorgvuldig mee omgegaan om krassen te voorkomen!
car cleaning service
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiƫle nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op