Keeping review

Informatie

Keeping

Software

Kruithuisstraat 13, 1018 WJ Amsterdam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

[email protected]

Keeping.nl

Keeping review

Keeping is een app waarin werktijd geregistreerd kan worden. Tegenwoordig houdt ruim 60 procent van de professionals hun tijd onvoldoende bij. Het gevolg hiervan is dat een onderneming inkomsten misloopt door onnauwkeurige urenregistratie. Met de ontwikkeling van de Keeping App biedt Keeping hier de oplossing voor.

Door uren bij te houden in de Keeping app krijgt u als manager of ondernemer inzicht in de benodigde uren voor toekomstige opdrachten. Door in staat te zijn om deze uren beter te kunnen begroten, wordt het mogelijk om betere planningen te maken in de toekomst. Ook zijn er naast het plannen nog andere belangrijke aspecten aan het bijhouden van uren. Zo wordt het door een urenregistratie mogelijk om de facturatie te verantwoorden.

“Een geweldige tool om je uren bij te houden, heel erg gebruiksvriendelijk en aan aan te passen aan jouw omstandigheden en werkwijze. Heel erg aan te bevelen en je kunt het eerst gratis op proef nemen. Heel erg tevreden” – Een tevreden klant van Keeping.

Keeping gebruikt uitsluitend geverifieerde reviews.

  • Deskundig
  • Innovatief
  • Vooruitstrevend
  • Gericht op de werkvloer
  • Kwalitatieve en gebruiksvriendelijke software
  • Goede ondersteuning

De tevreden klanten van Keeping

Urenregistratie met de Keeping App

Heeft uw bedrijf behoefte aan overzicht met betrekking tot de gewerkte uren? Dan is de Keeping App wat voor uw onderneming. In de eerste plaats krijgt u als zzp’er, manager of baas van een bedrijf met personeel overzicht over de bestede uren aan opdrachten. Hij bijhouden van uren lijkt op het eerste oog saai en niet relevant, maar urenregistratie zal u een overzicht geven over het aantal benodigde uren per opdracht. Zo wordt het als zzp’er of als ondernemer met personeel gemakkelijker ondernemen.

Keeping is een gebruiksvriendelijke app die over een overzichtelijke interface beschikt. Omdat het gemakkelijk is om een tijdregistratie te starten, zal het niet zo snel verwateren als een app waarbij het gecompliceerd in elkaar steekt. Facturaties aan klanten worden op deze manier ook betrouwbaar en zeer nauwkeurig gedaan.

Review keeping app
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op