Fer haas makelaardij

Informatie

Fer Haas makelaardij

Makelaardij

Dokter Limpensstraat 13, 6463DH Kerkrade

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+31 6 27158181

info@ferhaasmakelaardij.nl

ferhaasmakelaardij.nl/

Fer Haas makelaardij review

Fer Haas makelaardij is een makelaar in Zuid-Limburg. Fer Haas Makelaardij is al sinds 2002 actief in het vak en heeft hierdoor een grote dosis kennis opgedaan. Fer haas assisteert met verschillende diensten omtrent woningen zoals aankoop, verkoop en taxaties.

Fer Haas makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Verder is Fer Haas makelaardij de voordeligste makelaar van Zuid-Limburg. Het motto is daarom ook: “kwaliteit hoeft niet duur te zijn”.

Fer Haas makelaardij heeft al veel tevreden klanten gehad. Hieronder kan je de reviews lezen van eerdere klanten.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Goedkoopste van Zuid-Limburg
  • Kwaliteit
  • Deskundig
  • Vakmanschap
  • integriteit
  • betrouwbaar

De tevreden klanten van Fer Haas makelaardij

Gratis waardebepaling

pexels-andrea-piacquadio-3760067
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op