euro transport college review

Informatie

Euro Transport College

Rijopleidingen & Nascholing Code 95

Weerterveld 75, 6231 NC  Meerssen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

085 065 3125

info@eurotransportcollege.com

www.eurotransportcollege.com

Euro Transport College review

De instructeurs van Euro Transport College zijn specialist in hun vakgebied en weten waar ze over praten. De manier waarop Euro Transport College zich onderscheidt van de concurrent is persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de afnemers.

Euro Transport College biedt een maatwerktraject aan dat waarde toevoegt voor zowel het bedrijf als ook de medewerker. Dit vindt het bedrijf namelijk erg belangrijk.

Er is sprake van een dienst en dus van maatwerk. Euro Transport College biedt haar maatwerk aan tegen maatwerk prijzen. Particulieren betalen bij Euro Transport College geen BTW.

U kunt voor verschillende certificaten terecht bij Euro Transport College. Lading zekeren, heftruck, BHV, VCA en ADR. Deze certificaten zijn van belang voor de veiligheid binnen een bedrijf te waarborgen. De kwaliteit van de cursussen zijn hoog. Dit komt doordat het personeel echt kennis van zaken heeft. Zo blijkt ook uit de Google reviews.

InfoReview werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Concurrerende prijzen
  • Kwalitatieve lessen
  • Deskundig
  • Goede pakketdeals
  • Vriendelijke medewerkers
  • Persoonlijk

De tevreden klanten van Euro Transport College

Wie is Euro Transport College?

Het Euro Transport College ontzorgt klanten op het gebied van opleidingsprogramma’s, – planning en -administratie. Dit geldt ook voor het aanvragen van de scholingssubsidies.

De kracht van Euro Transport College is de kennis van zaken door jarenlange ervaring in de sector logistiek en transport. Daardoor is Euro Transport College in staat om op vrijwel elke opleidingsvraag een passend antwoord te geven. Snel, efficiënt, nuttig en doelmatig.

De opleidingslocatie Weerterveld 75 in Meerssen is goed bereikbaar en heeft bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ook verzorgt Euro Transport College cursussen, zoals CODE95, op een door u gewenste locatie.

Uniek is dat het bedrijf beschikt over een mobiele trainingsruimte in de vorm van een speciaal daartoe ingerichte vrachtauto/oplegger.

review euro transport college
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op