egaliseer.nl logo

Informatie

Egaliseer.nl

Vloeren egaliseren

Van Der Kunstraat 5, 4251 LN Werkendam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

085 – 0491722

info@egaliseer.nl

www.egaliseer.nl

Egaliseer.nl review

Egaliseer.nl is gevestigd in Werkendam en focust zich op het egaliseren van vloeren. Dit doen zij onder andere voor kantoren, scholen, zorginstellingen en winkelketens. Opdrachtgevers van Egaliseer.nl zijn voornamelijk aannemers, interieurbouwers, en vloerenlegbedrijven. Egaliseer.nl heeft al jarenlang ervaring in het egaliseren van vloeren. Kwaliteit vindt Egaliseer.nl dan ook heel belangrijk.

Het doel is om een vloer te creëren die geschikt is voor de juiste vloerbedekking. Egaliseer.nl is gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren met een grote oppervlakte. Dit egaliseren doen zij snel, waarmee ze zich onderscheiden van de concurrenten.

 

Egaliseer.nl werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Kwaliteit
  • Snelheid
  • Service
  • Ervaren

Betonvloer egaliseren

Egaliseer.nl verzorgt het egaliseren van verschillende vloeren. Naast anhydriet vloeren, houten vloeren en tegelvloeren doet Egaliseer.nl dit ook voor betonvloer. Betonvloer egaliseren is dus één van de specialiteiten. Egaliseer.nl zorgt ervoor dat de betonvloer weer strak en vlak is, zonder oneffenheden. Hierna is de betonvloer klaar om deze te bekleden met de gewenste vloerbedekking zoals tapijt of PVC.
2222
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op