Informatie

De makelaar van de koper

Makelaardij

Europalaan 26
6199 AB Maastricht

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

046 428 0 428
06 46 72 58 01

info@demakelaarvandekoper.nl
www.demakelaarvandekoper.nl

De makelaar van de koper review

Hans Voorn is de aankoopmakelaar van het Zuiden. Dhr. Voorn is geschoold vanuit een (werktuig)bouwkundige opleiding. Als ontwerper heeft hij diverse woning en interieurs vormgegeven. Tevens heeft Hans dankzij zijn werk als calculator ervaring opgedaan in het berekenen en begroten van projectkosten en financieringen.

Sinds 1978 is Hans Voorn beëdigd makelaar, waarna hij een tijd alle voorkomende makelaarswerkzaamheden uitvoerde. In 1984 heeft hij gekozen zich enkel te richten op het vak van aankoopmakelaar. Hans Voorn zet zich met passie voor het vak in om woningzoekenden te helpen in hun zoektocht naar een nieuw thuis. Een specialisme waaraan Hans Voorn tot aan de dag van vandaag veel passie en liefde voor heeft. Aan het vak van aankoopmakelaar wordt immer geschaafd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Immers kan een mens altijd blijven leren, zolang we er maar voor open staan.

Zoekt u een makelaar die u kan helpen bij het aankopen van uw droomhuis? De makelaar van de Koper begeleidt uw bij het zoeken, vinden en vooral veilig aankopen van een nieuw thuis. Doordat deze makelaar zich enkel richt op het aankopen van huizen in de regio van Maastricht, Heerlen en gemeente Sittard-Geleen weet u zeker dat uw belangen optimaal worden behartigd en u het mooiste huis voor de beste prijs aankoopt.

De makelaar van de koper werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Deskundig
  • Zorgvuldig
  • Bekwaam
  • Veel ervaring
  • Begaan
  • Persoonlijk

De tevreden klanten van De makelaar van de koper

De aankoopmakelaar van Limburg

In omgeving Sittard-Geleen, Maastricht en Heerlen staan veel woningen te koop. Sommige woningen lijken op het eerste gezicht prachtig, maar onder die mooie verflaag blijken soms nare gebreken te zitten. De makelaar van de koper kan u helpen om ratio en gevoel in balans te houden en een weloverwogen beslissing te maken. Uw aankoopmakelaar kijkt kritisch naar de woning en heeft oog voor eventuele valkuilen en bouwtechnische gebreken. Wanneer u besluit het huis aan te kopen, wordt een aankooptaxatiegemaakt. De makelaar van de koper is bekend met de lokale woningmarkt en kan daardoor een passende taxatie opstellen die aansluit bij de woningwaarde van de straat en wijk. Tevens houdt hij rekening met de woningwaarde na eventuele verbouwingen.
jasper's pa
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op