https://cargo-care.nl/

Informatie

Cargo Care

Dienst

Vouersweg 108, 6161 AG Geleen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

046-2340001

info@cargo-care.nl/

https://cargo-care.nl/

Cargo care review

Cargo care heeft al meer dan 10 jaar ervaring als verhuisbedrijf in Limburg. Cargo care biedt aan om uw verhuizing te regelen het enige wat ze nodig hebben is uw oude adres en uw nieuwe adres. De rest regelt Cargo care voor jou. Cargo care kan naast het verhuizen ook zorgen voor opslagruimtes, self storage units en verhuisliften. Cargo care is ook een erkende verhuizer die de klanten, transparantie en vakmanschap centraal zetten, hierdoor kun je de verhuizing aan betrouwbare handen overlaten. Tot slot ben je ook erg goed verzekerd bij dit verhuisbedrijf in Limburg. Gedurende de verhuizing in je inboedel verzekerd tot 100.000 euro.

  • Erkende verhuizer
  • Goed verzekerd
  • Technische onderlegd
  • Betrouwbaar

De tevreden klanten van Cargo care

Over Cargo care

Als je op zoek bent naar een erkende en ervaren verhuisbedrijf in Limburg ben je bij Cargo care aan het goede adres. Cargo care is gespecialiseerd in het in- en uitpakken en vervoeren van woninginrichtingen. Cargo care heeft alleen je oude en nieuwe adres nodig en hun doen de rest van het inpakken tot het vervoeren. Cargo care waarborgt vakmanschap, klanttevredenheid en transparantie, hierdoor is jouw verhuizing met dit verhuisbedrijf Limburg in goede handen.

Cargo Care
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op