boon makelaar review

Informatie

Boon Vastgoed
Makelaardij
Rijksweg 4, 6271 AE, Gulpen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

043 45 82 122
info@boon-vastgoed.nl
www.boon-vastgoed.nl/

Boon Vastgoed review

Boon Vastgoed Makelaar zijn de makelaars van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Boon Vastgoed richt zich op op de verkoop van de bijzondere woningen in het Heuvelland en Maastricht. Een makelaar van Goeden Huize(n) dus! Karakteristieke huizen als vakwerkwoningen, carréboerderijen, vrijstaande woningen en bouwkavels op mooie plekken zijn de specialiteit. Heeft u een dergelijk huis, dan bent u bij Boon Vastgoed aan het goede adres. Het kantoor is in februari 1996 opgericht door Mr. Franklin Boon en beschikt dus over meer dan 20 jaar ervaring.

  • Persoonlijk contact
  • Klantgericht
  • Deskundig
  • Actuele kennis
  • Heuvelland specialisme
  • Kwaliteitskeurmerk

De tevreden klanten van Boon Vastgoed Makelaardij

De beste makelaardij omgeving Heuvelland

Boon Vastgoed is geen traditionele makelaar, maar een makelaar van deze tijd. De werknemers zijn echte liefhebbers van het Heuvelland, wonen er zelf en kunnen u er alles over vertellen. Zelf zijn zij namelijk fanatieke wandelaars. Kenmerken van de diverse dorpen en gehuchten zijn bij Boon Vastgoed goed bekend.

Boon Vastgoed heeft een efficiënte en doelgerichte werkwijze. Boon Vastgoed is 7 dagen per week voor u bereikbaar, ook in de avonduren! De makelaars zijn betrouwbaar, degelijk en begrijpen hoe klanten in deze tijd geholpen willen worden. U heeft garantie op een persoonlijke benadering en korte lijnen. De makelaars spannen zich maximaal in om uw pand in zo kort mogelijke tijd tegen de beste condities te verkopen. Bent u op zoek naar een makelaar Zuid-Limburg? Aarzel dan niet.

boon makelaar review
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op