logo_amedo

Informatie

 • Mediatorworden.nl
 • Dienstverlening

 • Bergerdensestraat 25a 1
  6681 LK Bemmel
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Mediatorworden.nl review

Rapid '54 review

Voel jij het in je hart om een conflictbemiddelaar te worden? Dan is mediatorworden.nl het adres waar jij moet zijn! De Academie voor Mediationopleidingen biedt je een unieke leer- en ontwikkelomgeving aan waardoor mediator worden zelfstandig kan. Je wordt tot een  mediator opgeleid die kan werken op een manier die bij jou past; een onafhankelijk erkende mediator die bemiddelt vanuit het hart.

Tijdens de opleiding krijg je les van 7 deskundige docenten die allen een eigen praktijk hebben, MfN-registermediator zijn en gespecialiseerd in een specifiek vak zijn. Wanneer je bij Mediator.nl ervoor gaat om de opleiding te volgen wordt er gegarandeerd dat je vanuit verschillende invalshoeken wordt opgeleid!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Mediatorworden.nl

Mediatorworden.nl wordt heel erg gewaardeerd door vele deelnemers die een opleiding hebben gevolgd bij deze academie. Op de website www.mediator.nl zelf staat veel positieve feedback van mensen die al eerder een opleiding gevolgd hebben of nog aan het volgen zijn.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Het begon met een kort gesprek na een cursusdag met Henk, was overtuigd en meteen ingeschreven. De opleiding heeft mijn verwachtingen in positieve zin overtroffen. Fijne enthousiaste betrokken docenten op een inspirerende locatie.”

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Vakkundig
 • Persoonlijk
 • Maatwerk
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Effectief
 • Ervaren docenten

Over Mediatorworden.nl

Hoe verloopt de opleiding?

Vraag jij je af hoe zo’n opleiding verloopt? Hier hebben wij een korte samenvatting ervan gemaakt. Je kunt kiezen tussen verschillende opleidingen, namelijk de basis mediationopleiding, de familie mediationopleiding en de arbeidsmediationopleiding.

Dit moet je weten!

 • Deze opleiding heb je binnen 3 weken afgerond, elke week 6 dagen.
 • In deze opleiding krijg je les van maar liefst 7 ervaren docenten.
 • De prijzen zijn ‘all-inclusive’ dus geen financiële verassingen na het volgen van de opleiding.
 • De opleiding heeft kleine groepen waardoor je meer persoonlijke aandacht krijgt.
Lees meer!
mediator worden
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Mediatorworden.nl je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Texttacy en Divitel.

Bekijk de reviews van deze bedrijven