bikecadamy

Informatie

  • BIKEcadamy
  • Rijschool
  • Rijksweg Centrum 58b, 6161 EG Geleen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Motorrijschool Limburg review

Rapid '54 review

BIKEcadamy is een motorrijschool gelegen in Geleen. Deze rijschool profileert zich als de meest persoonlijke motorrijschool van Limburg. BIKEcadamy is onderdeel van 046 Rijopleidingen en wordt gerund door dhr. Stijnen.

De motorrijschool rijdt in de omgeving van Parkstad, Heerlen, het Heuvelland en de gemeente Sittard-Geleen. Op de nieuwe lesmotor, een nieuwe (2020) Suzuki SV650 ABS, gaan studenten de weg op om hun motorrijbewijs te behalen.

Net als bij de autorijlessen, die door deze rijopleider worden gegeven, staat de leerling volledig centraal. De focus ligt op het niveau van de student. Daarom biedt deze rijschool vooraf een gratis proefles aan, waarin een schatting van het niveau van de student wordt gemaakt. Tevens zijn er 3 verschillende pakketten verkrijgbaar, gebaseerd op het niveau.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling BIKEcadamy

046 Rijopleidingen staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Facebook hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5/ 5!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Beste rij-instructeur ooit!” – Tevreden klant (Peter)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Scherp geprijsd
  • Oog voor de leerling
  • Veel expertise
  • Flexibele lestijden
  • Breed werkgebied
  • Persoonlijk

Motorrijles volgen bij BIKEcadamy

De beste rijschool in Geleen

BIKEcadamy heeft haar roots liggen in Geleen. Dit is tevens de thuishaven van het bedrijf. Vanuit hier worden alle motorrijlessen in Limburg gegeven.

Vanaf 24 jaar mag je opgaan voor het rijbewijs A (onbeperkt vermogen). Je moet dan een theorie-examen en twee praktijkexamens doen: AVB (voertuigbeheersing) en AVD (verkeersdeelname). Motorrijschool Sittard-Geleen geeft lessen die goed aansluiten bij de examennorm. Zo weet je dat je gegarandeerd zult slagen en veilig de weg op kan.

Wanneer je 21, 22 of 23 bent kun je opgaan voor het rijbewijs A (code 80). Je doet dan examen op een motor met onbeperkt vermogen (minimaal 50 kw.) Je mag daarna enkel rijden op een motor met een maximaal vermogen van 35 kw. Vanaf jou 24e of na twee jaar rijden mag je op een motor met onbeperkt vermogen rijden.

Begin meteen met rijlessen!
bikecadamy
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als BIKEcadamy je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je rijschool verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Motorrijlestilburg.nl en 046 rijopleidingen.

Bekijk de reviews van deze bedrijven