Logo KC

Informatie

Curaçao Trips

Ontspanning

Anasaweg 81, Dominguito Willemstad, Curaçao

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+5999 688 14 96

info@curacao-trips.com

www.curacao-trips.com

Curaçao Trips review

Curaçao Trips is een bedrijf gevestigd in Willemstad (Curaçao). Curaçao Trips biedt boottrips aan van het eiland Curaçao naar Klein Curaçao. Dagelijks verzorgen zij drie unieke en volledig verzorgde dagtrips naar Klein Curaçao: Black & White, Serendipity en Cool Runnings. Deze drie boottochten hebben elk hun eigen opstapplek, maar staan alle drie in de top 3 best beoordeelde Klein Curaçao dagtrips op TripAdvisor.

Dolfijnen en schildpadden spotten, snorkelen, duiken en ga zo maar door. Een dagtrip bij Curaçao Trips biedt veel mogelijkheden. Bovendien is er een BBQ buffet en een open bar op de boot. Kortom, een dagtrip bij Curaçao Trips is een onvergetelijke dag op de Caribische Zee.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Best beoordeelde dagtrips
  • Unieke en volledig verzorgde boottrips
  • Goede service
  • Eenvoudig te boeken

De tevreden klanten van Curaçao Trips

Klein Curaçao trips

Er worden drie Klein Curaçao trips aangeboden voor een onvergetelijke ervaring. Alle drie zijn het unieke dag boottrips die volledig verzorgd worden. Zo wordt er een BBQ buffet geregeld en is er een open bar. Je kunt kiezen uit drie verschillende boottrips met elk een andere opstapplek. De boottrip Black & White heeft Jan Thiel als opstapplek, Serendipity heeft Santa Barbara als opstapplek en bij de boottrip Cool Runnings stap je op bij de Caracasbaai. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de iconische vuurtoren als je op het eiland bent.
vuurtoren
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op