In D'ardennen

Informatie

 In d’Ardennen

Vakantiehuizen

Avenue du Grand Nichet 97, 5570 Beauraing

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+32 456 25 17 89

info@indardennen.be

indardennen.be

In d'Ardennen review

 In d'Ardennen

In d’Ardennen verhuurt vakantiehuizen in de Ardennen. Het vakantiepark beschikt over verschillende chalets in Beauraing, België. In d’Ardennen  biedt activiteiten aan waaronder: wandelen, mountainbiken, kastelen & grotten bezoeken en nog veel meer.

In d’Ardennen heeft de nodige concurrentie, maar het vakantiepark weet zich te onderscheiden door de beste prijzen te garanderen. Het is gemakkelijk te reserveren, dit is in slechts enkele muisknoppen gedaan waarna u kunt kiezen uit één van vele betaalmethodes.

Bij In d’Ardennen mag u uw huisdier meenemen voor een meerprijs van slechts  €20 of  €30, dit is verschillend per chalet. Ondervindt u problemen in het huis dan kunt u direct contact opnemen, zowel Jan als Kris zijn beide altijd ter beschikking wanneer problemen zich voordoen.

Web Wings werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Natuur, omringd door een oase van rust
  • Genieten samen met familie, vrienden of collega’s
  • Pure ontspanning voor lichaam en geest
  • Wandelvakantie, talloze wandelroutes
  • Teambuilding
  • Weekendje weg

De tevreden klanten van In d'Ardennen

Wie zijn In d'Ardennen?

Vakantiepark In d’Ardennen is opgericht door Kris, inmiddels runt hij het park samen met zijn zoon Jan. Zelf zijn ze afkomstig uit Brussel, maar wisten altijd de grote stad te ontvluchten door met het hele gezin naar de mooie Belgische Ardennen te gaan voor vakanties. Met liefde voor de streek zijn ze na jaren, zelf verhuisd en is het vakantiepark Kris’ levenswerk geworden. De verschillende chalets die zij aanbieden hebben ze zelf gerenoveerd of opgebouwd. Elke chalet is voorzien van de nodige luxe en comfort, omringd door prachtige natuur
Bos (2)
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op