gemeentepeiler

Informatie

Gemeentepeiler
Online dienstverlening
Arnhem

Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

06 – 52 19 22 33
info@gemeentepeiler.nl
www.gemeentepeiler.nl

Gemeentepeiler review

Gemeentepeiler maakt het mogelijk om als inwoner jouw mening te geven over verschillende zaken omtrent jouw gemeente. Via de applicatie van Gemeentepeiler krijg je als gebruiker verschillende stellingen doorgestuurd. Deze berichten ontvang je op dezelfde manier als een sms-bericht. Denk hierbij aan tevredenheidsonderzoeken, peilingen en andere soort onderzoeken. Jouw mening telt echt en op deze manier draag jij een steentje bij aan verbeteringen binnen jouw stad of dorp.

De applicatie is zo vereenvoudigd dat iedereen het kan gebruiken. Door deze versimpeling kost het de gebruiker ook amper moeite om een bijdrage te leveren. De participatie is ook aanzienlijk hoger dan bijvoorbeeld een peiling op papier. De gemiddelde respons ligt op een gemiddelde van 60-70%.

Benieuwd wat gemeentepeiler voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op de website.

  • Persoonlijk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betrekt inwoners
  • Toegankelijk

De tevreden gebruikers van Gemeentepeiler

Gebruik gemeentepeiler om jouw stem te laten horen

Maak je gebruik van de app van Gemeentepeiler, dan heb een groot netwerk ter beschikking. Burger participatie wordt erg makkelijk gemaakt. Het mooie aan gemeentepeiler is dat iedereen iets te zeggen heeft. Jouw stem wordt ook daadwerkelijk gehoord. Ook als je er normaal niet echt bij betrokken bent. De app is geschikt voor alle leeftijden. Ook levert de app handig promotiemateriaal dat voor verschillende doeleinde gebruikt kan worden.
gemeentepeiler
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op