EZ Factory review

Informatie

EZ Factory

Software

High Tech Campus 9, 5656 AE Eindhoven

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

088 990 4200

hi@ezfactory.nl

www.ezfactory.nl

EZ Factory review

EZ Factory is de aanbieder van oplossingen voor de productiewerkvloer. De applicaties van EZ Factory, gericht op de operator in de fabriek, digitaliseert standard operating procedures en total productive maintenance. Het doel is het werk van de operator gemakkelijker maken door middel van digitalisering en standaardisering.

Power to the operator
Eén van de antwoorden van EZ Factory op knelpunten op de werkvloer is de EZ-GO app. Deze is samen met operators van gerenommeerde bedrijven ontwikkeld. Aan de hand van input van personeel op de werkvloer is er samen met ontwerpers een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld, waarbij foto en video centraal staan. EZ-GO is overzichtelijk: je logt in en weet in één oogopslag wat vandaag je kerntaken zijn rondom veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Zo is het niet meer nodig om te zoeken naar een papieren SOP dus!

100% tevreden klanten
Inmiddels werken meerdere productiebedrijven met EZ-GO. De klanten van EZ Factory zijn multinationals en MKB’s. Van operator tot directeur: reviews zijn enthousiast. EZ-GO is eenvoudig zelf uit te rollen en aan te passen aan de individuele wensen van de klant. EZ Factory denkt met u mee om samen de ideale situatie te bereiken.

Visual work
Met devisuele apps en gestandaardiseerde processen wil EZ Factory het dagelijkse werk gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken. Vandaar dat de operator bij EZ Factory centraal staat. Dat is immers de man of vrouw op de werkvloer die de taken uitvoert en ziet waar het nóg beter kan.

“Sinds de introductie van de EZ-GO app hoeven wij niet meer zelf te beslissen welke kerntaken we vandaag moeten doen. Het is nu vooraf duidelijk en dat maakt het werk veel eenvoudiger.” –  Friesland Campina Den Bosch

EZ Factory werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Deskundig
  • Innovatief
  • Vooruitstrevend
  • Gericht op de werkvloer
  • Kwalitatieve software
  • Goed ondersteuning

De tevreden klanten van EZ Factory

Standard Operating Procedure (SOP)

Heeft uw bedrijf behoefte aan structuur op de werkvloer met betrekking tot productieprocessen? Dan is een ‘Standard Operating Procedure’, ook wel SOP genoemd, iets voor uw bedrijf. Middels een Standard Operating Procedure wordt het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van een product efficiënt gemaakt. Tevens helpen SOP’s uw bedrijf om bepaalde normen en kwalificaties te behalen.

Preventief onderhoud zijn alle onderhoudswerkzaamheden en worden verricht volgens een vast onderhoudsschema. Dit wordt ook wel autonoom onderhoud genoemd. Met de EZ-GO-app van EZ Factory wordt eigenaarschap van medewerkers gekoppeld aan de machines, waarmee ze te werk gaan. Preventief onderhoud leidt tot meer kennis en expertise bij productiemedewerkers met betrekking tot machineapparatuur, een hogere productie, en een verhoging van kennis, vaardigheid en motivatie onder operators.

review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op