CryptoBenelux logo

Informatie

CryptoBenelux

Crypto nieuws

Emmasingel 27, 5261TN Vught

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

06-54 28 31 80

info@cryptobenelux.com

cryptobenelux.com/

CryptoBenelux review

In 2017 begon CryptoBenelux als een facebook community. Opgericht door Michael Uludag en Max Latupeirissa. Toen de facebook groep meer dan 1000 leden kreeg is de website CryptoBenelux opgericht. Nederland telt ongeveer 580.000 crypto inversteerders. Het doel van de website is om de grootste crypto community te worden van Nederland. De website staat vol met nieuws over verschillende soorten cryptocurrencies en evenementen. Verder houd de website de koersen bij van de verschillende cryptocurrencies.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Nieuws
  • Koersen
  • Tutorials
  • Evenementen

De tevreden klanten van CryptoBenelux

Tutorials van CryptoBenelux

Verder biedt Cryptobenelux verschillende tutorials aan op hun website. Dit gaat dan bijvoorbeeld over het handelen in crypto en crypto nieuws. Via youtube filmpjes wordt uitgelegd hoe je het beste kunt gaan beginnen met het kopen en handelen van crypto. In crypto 101 wordt het nieuws besproken en de laatste updates. Dit alles voor liefhebbers van crypto of voor mensen die er meer over willen leren.
ipad
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op