Informatie

Bootstock

Webshop

Marconistraat 10 Hillegom, 2181AK Hillegom

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

info@bootstock.nl

www.bootstock.nl

Bootstock review

Bootstock is de website waar je moet zijn als je een goede kwaliteit cowboylaarzen zoekt. Het aanbod van de dames cowboylaarzen is enorm en er is voor iedereen wel wat te vinden. De Laarzen zijn gemaakt van echt leer en zijn van zeer goede kwaliteit. Daarnaast wordt het leer op een duurzame manier geproduceerd. Niet alleen voor dames zijn er laarzen te krijgen maar ook voor peuters en kinderen.

Bootstock levert door heel Nederland! Ook heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te herdenken. En als je voor 10 uur in de ochtend besteld, heb je het in de avond tussen 5 en 10 in je huis.

  • De beste kwaliteit
  • Handgemaakt
  • Leer
  • Beste prijs

De tevreden klanten van Bootstock

Over Bootstock

Bootstock is een Nederlands schoenmerk wat gespecialiseerd is in het maken van de beste kwaliteit cowboylaarzen.

Het is ontstaan in 2020 toen oprichtster Mariska op zoek was naar de perfecte cowboylaarzen kind en hier maar niet in slaagde. Hierdoor besloot ze zelf kinderlaarzen te gaan ontwerpen en een fabriek te vinden die aan haar eisen voldeed voor het produceren hiervan.

Bij de fabriek staat duurzaamheid, mens en milieu in hoog vaandel. Hierdoor het resultaat met de perfecte cowboyboots voor jong en oud!

cowboylaarzen kind
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op