Informatie

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Schoonmaakbedrijf en Glazenwasser

Bogardeind 170, 5664 EN Geldrop

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

040 285 5239

w.iersel@chello.nl

schoonmaakbedrijfvaniersel.nl//

Schoonmaakbedrijf van Iersel review

Schoonmaakbedrijf van Iersel biedt al 35 jaar alle mogelijkheden van een groot professioneel schoonmaakbedrijf. Met 15 tot 20 personeelsleden verzorgen ze talloze diensten voor zowel particulieren, bedrijven, kerken en instellingen.

Er wordt uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel gewerkt dat beschikt over ruime ervaring en een VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat. De werkzaamheden worden van begin tot het eind gecoördineerd. Verder werkt Schoonmaakbedrijf van Iersel milieuvriendelijk en met zorgvuldig gescreend personeel. Elk personeelslid is in het bezit van een VOG en spreekt vloeiend Nederlands.

Schoonmaakbedrijf van Iersel heeft al veel tevreden opdrachtgevers gehad. Hieronder kun je de reviews lezen van vorige opdrachtgevers.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Vakbekwaam personeel
  • Milieu vriendelijk
  • Flexibele inzet
  • Korte communicatie lijnen

Glasbewassing en gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf van Iersel zorgt voor schone gevels en ramen. Je kan bij Schoonmaakbedrijf van Iersel kiezen voor een eenmalig project of voor een periodiek onderhoud. Verder bieden ze glasbewassing en gevelreiniging in één aan. Dit wil zeggen dat het reinigen van de gevels en de glasbewassing als één project wordt gezien. Dit werkt uiteindelijk efficiënter in de planning en onderhoudskosten, wat uiteindelijk zorgt voor een kostenbesparende reiniging door het schoonmaakbedrijf in Eindhoven.
glazen wasser
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op