tandarts schiedam

Informatie

  • Tandheelkundige Kliniek Schiedam
  • Mondverzorging
  • ‘s-Gravelandseweg 612, 3119 NA Schiedam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Tandheelkundige Kliniek Schiedam review

XTRN-IT review

De Tandheelkundige Kliniek Schiedam is het adres voor goede mondzorg. Als tandartsenpraktijk richt de Tandheelkundige Kliniek Schiedam zich op persoonlijke aandacht en de beste service. De klant staat dus centraal. Een team van specialisten zet zich in voor de mondverzorging van de patiënt.

De Tandheelkundige Kliniek Schiedam is zes dagen per week geopend. Dit betekent dat afspraken ingepland kunnen worden van maandag tot en met zaterdag. Zo kun je dus altijd met jouw vraag bij de tandarts in Schiedam terecht. Het servicegebied van de praktijk bestaat uit de regio Rotterdam en Vlaardingen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

 

Beoordeling Tandheelkundige Kliniek Schiedam

De Tandheelkundige Kliniek Schiedam staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,1 / 5 op basis van meer dan 57 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik ben vandaag voor het eerst in deze praktijk geweest en ben ontzettend goed geholpen. Na 18 jaar bij dezelfde (ouderwetse) tandarts te hebben gezeten, moest ik even wennen aan de degelijke en moderne manier van werken. Alles werd mij tot in elk detail uitgelegd plus dito begrotingen. Vriendelijke en betrokken tandartsen en lieve manager. Bedankt voor alles tot nu.” – Blije patiënt (Davut)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Zeer prettig behandelingen
  • Zeer professioneel
  • Jarenlange ervaring
  • Verhelpt angst voor tandarts
  • Vakkundig
  • Zeer deskundig

Een behandeling bij de Tandheelkundige Kliniek in Schiedam

De beste tandheelkundige kliniek van Schiedam!

Op zoek naar tandarts in Schiedam? Zoek niet verder! De Tandheelkundige Kliniek Schiedam is de tandarts die voorziet in de juiste verzorging van de mond. Denk hierbij aan: de controle van het gebit, het laten bleken van de tanden, chirurgische behandelingen, orthodontie, implantologie en nog veel meer. Dat alles onder één dak. Bij de Tandheelkundige Kliniek Schiedam legt het personeel stap voor stap uit wat er gaat gebeuren. Zo durven zelfs mensen met angst voor de tandarts langs te komen. Zo kun je met een gerust hart naar de tandarts gaan en weet je zeker dat je goed wordt geholpen!

Maak een afspraak
tandarts schiedam
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als de Tandheelkundige Kliniek Schiedam je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews van tandartsen op Inforeview!

Op Inforeview kan door elk bedrijf worden gebruikt. Het platform biedt ruimte aan verschillende bedrijven. Via Inforeview kan de bekendheid van je bedrijf worden vergroot en kun je bovendien nieuwe klanten aan je binden. Op de website zijn verschillende bedrijven te vinden die je al voor zijn gegaan. Enkele voorbeelden hiervan zijn Alles over padel en Sensolife.

Bekijk de reviews van deze bedrijven