pegamento

Informatie

Pegamento

Techniek/IT

Arnhemsebovenweg 160, 3708AH, Nederland, Utrecht, Zeist

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

088 006 7180

info@pegamento.nl
pegamento.nl

Pegamento review

Op zoek naar passende oplossingen binnen het klantcontact? Dan is Pegamento de perfecte partner. Dit IT bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen en optimaliseren van een zo goed mogelijk functionerend klantencontact systeem. Oude klantenservice programma’s kunnen aangepast worden of voorzien worden van een upgrade. Bij dit bedrijf is het allemaal mogelijk!. Pegamento heeft al voor grote bedrijven haar diensten toegepast binnen de klantenservice afdelingen.

Innovatie op het gebied van robotisering en automatisering is waar het bedrijf zich op focust. Dit wordt gerealiseerd door het creëren van nieuwe programma’s of aanpassingen in huidig programma’s waardoor efficiency wordt verbeterd. Het personeel van Pegamento is in staat u te helpen met brandende vragen op het gebied van innovatie in processen. Het bedrijf maakt ook gebruik van Artificial intelligence en heeft dit al bij meerdere klanten in het bedrijf geïmplementeerd met ongelooflijke resultaten als gevolg.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Technische innovatie specialist
  • Specialist op het gebied van robotisering
  • Maatwerk
  • Denkt in oplossingen

De tevreden klanten van Pegamento

Beeldherkenning Pegamento

Buiten klantcontactcentra voert Pegamento innovatie uit binnen het onderwijs en de voedselindustrie. Binnen de voedselindustrie zijn er talloze specifieke oplossingen te vinden. Beeldherkenning is een van de technieken die Pegamento binnen de voedselindustrie kan toepassen. Dit zorgt ervoor dat fouten binnen een bepaald productieproces eerder worden herkend en daardoor tijdig actie kan worden genomen.

pexels-fauxels-3183197
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op