Handelsonderneming kirkels review

Informatie

Handelsonderneming Kirkels

Houten overkappingen

Graafschap Hornelaan 157D, 6001 AC Weert

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+31 (0)6 44 54 20 86

kevin@handelsondernemingkirkels.nl

www.handelsondernemingkirkels.nl/

Handelsonderneming Kirkels review

Handelsonderneming Kirkels is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in houtwerk op maat.
Elk project wordt met vertrouwen aangegaan, niets is onmogelijk binnen het bedrijf. Of het nu een kleine veranda in de tuin betreft of een luxe buitenverblijf met plat dak, zadeldak of kapschuur, elke  uitdaging wordt graag aangegaan. De prijs-kwaliteitverhouding staat binnen de onderneming hoog in het vaandel. Er worden eerlijke prijzen gehanteerd en het bedrijf zal ervoor zorgen dat elke klant tevreden is. Achteraf geen vervelende bijkomende extra kosten! Door lage overheadkosten en het goedkoop inkopen van hoogwaardige kwalitatieve producten kunnen de scherpe prijzen gehanteerd worden.

  • Eerlijke prijzen
  • Ervaringrijk team
  • Deskundig
  • Advies op maat
  • Overkapping op maat
  • Kwalitatief product

De tevreden klanten van Handelsonderneming Kirkels

Wie is Handelsonderneming Kirkels?

Handelsonderneming Kirkels is gespecialiseerd in exclusieve buitenverblijven. Alles wordt op maat aangepast aan de wensen van de klant. Handelsonderneming Kirkels werkt niet met standaard bouwpakketten, waardoor alles mogelijk is. Producten worden te allen tijde volledig op uw wensen afgestemd.

Handelsonderneming Kirkels biedt alle houtsoorten aan, echter wordt meestal gekozen voor Douglas en eikenhout. De klant heeft de keuze in de houtsoort maar ook in de diktes van bijvoorbeeld de staanders, ringbalken en schoren. Het team van Handelsonderneming Kirkels beschikt over veel ervaring en kennis en streeft naar een tevreden klant.

Handelsonderneming Kirkels review
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op