logo cordewener

Informatie

Verkeersschool Cordewener

Rijschool

Weerterveld 75, 6231 NC  Meerssen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

0850 653 125

info@cordewener.nl

www.cordewenerscholing.nl

Cordewener review

Cordewener Scholing biedt rijlessen aan in Maastricht. Het bedrijf heeft daarnaast nog 2 takken die actief zijn in de rijscholenbranche. Zo is Driving Coach Maastricht actief als rijschool voor internationale studenten en richt Eurotransport College zich op de zakelijke rijopleidingen.

Natuurlijk zijn er meer rijscholen in Maastricht. Echter weet Cordewener zich te onderscheiden met concurrerende prijzen. Zo ontvangen studenten zelfs een extra €100,- korting op een rijlespakket. Daarnaast kun je lessen volgen is verschillende voertuigen. Zo hebben ze schakelauto’s, maar ook een Toyota Yaris met automatische transmissie.

Tevens krijg je bij Cordewener Scholing persoonlijke begeleiding en lessen afgestemd op jouw behoeften. Tevens kun je hier ook terecht voor spoedopleidingen. Deze versnelde cursus wordt op maat gemaakt, zodat jij snel de weg op kan.

“Prettige professionele begeleiding, zowel de instructeurs als de dames op kantoor!” – Aldus een tevreden klant van Verkeersschool Cordewener.

Cordewener werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Concurrerende prijzen
  • Kwalitatieve lessen
  • Gratis proefles
  • Goede pakketdeals
  • Vriendelijke medewerkers
  • Persoonlijk

De tevreden klanten van Cordewener Scholing

Wie is Verkeersschool Cordewener?

Verkeersschool Cordewener BV is al meer dan 50 jaar een begrip in Zuid-Limburg als het gaat om het verzorgen van rijopleidingen voor zowel personenauto’s als vrachtwagens, aanhanger rijbewijs BE of CE en de taxi pas.

Voor de zakelijke rijder hebben zij een apart opleidingsbedrijf opgericht: Euro Transport College. Naast de rijopleiding voor de vrachtwagens verzorgen ze ook nascholingstrainingen vakbekwaamheid voor chauffeurs in het kader van Code 95 Maastricht.

Hun team is een mix van jong en ervaren en biedt elke leerling een unieke maatwerk rijopleiding.

cordewener scholing
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op