bundel review

Informatie

Bundel
Bedrijfsondersteuning
Beukenlaan 129, 5616 VD, Eindhoven

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

085 750 10 17
info@bundel.nl
www.bundel.nl/

Bundel review

De ambitie van Bundel is om een hoger niveau van zaken doen te creëren. Een niveau waarbij bedrijven op een professionele en correcte wijze met elkaar samenwerken. Waarbij de risico’s tot een minimum beperkt blijven en de bedrijven op alle vlakken maximaal worden ondersteund.

Onze filosofie is dat wanneer een bedrijf aan de voorzijde proactief wordt begeleid door gedreven specialisten, tijdig wordt ondersteund door investeerders die de markt kennen en in contact wordt gebracht met de juiste zakelijke relaties, het bedrijf succesvol zal groeien.

Sinds de oprichting van Bundel in 2011 stijgt het aantal bedrijfsleden. De leden zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren, van vastgoed tot autobranche en van zakelijke dienstverlening tot hightech. Zij omarmen de filosofie van Bundel en onderscheiden zich in de markt. Door de toename van het aantal specialisten op de meest uiteenlopende terreinen worden zij structureel begeleid. De aantrek van nieuwe investeerders zorgt dan weer voor een stijging van het financieringskapitaal.

  • Persoonlijk contact
  • Klantgericht
  • Deskundig
  • Doorgedreven vakkennis
  • Hoge kwaliteit
  • Doelbewust

Een tevreden klant van Bundel

De beste ondersteuning voor ondernemers

Wil jij zorgeloos ondernemen? Bundel helpt je aan kennis, kapitaal en een groter netwerk. Wekelijks gaat de rasondernemer op de koffie bij interessante partijen, zoals de Rabobank en de Kamer van Koophandel. Hij verzamelt tips bij onder meer investeerders, juristen en andere succesvolle ondernemers. Zelf runt Niels reeds 10 jaar een eigen advocatenkantoor en is hij CEO van Bundel, dus ook van zijn kennis profiteer jij mee. Abonneer je op ons YouTube-kanaal, bekijk onze video’s en groei met je bedrijf! Je kunt bij Bundel terecht voor verschillende adviezen/diensten/uitleg. Zo kun je er terecht voor onder andere hulp bij het verkopen van je bedrijf, een bedrijfsanalyse op laten stellen, contracten opstellen, enzovoorts. 

review bundel
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op