Yoga geleen

Informatie

Yoga Geleen

Yogastudio

Rijksweg Zuid 164A, 6161 BT Geleen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+31 (0)683795217

info@yogageleen.nl

https://yogageleen.nl/

Yoga Geleen review

Yoga Geleen is, zoals de naam al zegt, een yogastudio in Geleen. Yoga Geleen is opgericht door Mieke van Wersch, die zelf ook yogalessen geeft. De yogalessen van Mieke bestaan uit korte meditaties, houdingen, ademhalingstechnieken en een eindontspanning. Dit alles duurt één uur. Er is veel variatie mogelijk doordat het aanbod van de yogalessen iedere week anders is.

Een yogales bij Yoga Geleen kost 9 euro. Het geld wordt elke twee maanden afgeschreven. Voor de yogalessen bij Yoga Geleen betaal je geen inschrijfgeld en hoef je geen contract te tekenen. Het maakt niet uit of je al vaker yoga hebt gedaan of dat je het nog nooit hebt gedaan. Als je zelf wilt ervaren hoe een yogales bij Yoga Geleen eraan toe gaat, dan kun je je inschrijven voor een gratis proefles.

  • Geen inschrijfgeld
  • Geen contract
  • Veel afwisseling
  • Gratis proefles

De tevreden klanten van Yoga Geleen

Yoga les in Sittard

Eén van de soorten yogalessen die Yoga Geleen aanbiedt is Yin Yoga. Dit is een soort rustige vorm van yoga waarbij het doel is om de grenzen binnen jouw lichaam te ontdekken. Bij dit soort yoga kom je in een diepere ontspanning en wordt je je meer bewust van jouw lichaam doordat je bepaalde houdingen langer vasthoudt. Iedereen kan een Yin Yoga les volgen, met of zonder ervaring. Yin Yoga is een soort Yoga in de buurt van Sittard en is elke dag te volgen van 10:00 tot 11:00 ’s ochtends. De les wordt gegeven door Daphne van Loo.
Yoga Geleen3
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op