wizzits

Informatie

Wizzits

Webshop

Eindstraat 33, 6166EH Geleen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

info@wizzits.com

www.wizzits.com

Wizzits review

Wizzits is een online aanbieder van betaalbare elektronische sigaretten en wordt gemaakt door (ex)rokers voor (ex)rokers. Wizzits wil graag het nieuwe roken introduceren en deze doelgroep bedienen met een breed assortiment aan elektronische sigaretten, smaken en liquids.

Wizzits.com is een speciaalzaak op het gebied van de hervulbare e-sigaret. De elektrische sigaret is een inhalator die het roken van tabak nabootst door e-liquid te verdampen. Dit heet ook wel vapen. Liquids zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten, zoals fruitsmaken, authentieke tabakssmaken en echte zware hit, zoals sigaren. In het assortiment hebben ze merken als Hangsen, Millers en Vampire Vape.

Dit integere bedrijf richt zich daarnaast vooral op rokers en raadt niet-rokers af om liquids met nicotine te kopen. Met hun brede assortiment vinden veel klanten wat ze zoeken.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Goedkoop
  • Snelle levering
  • Kwalitatieve producten
  • Goede beoordeling
  • Informatieve website
  • Ruim assortiment

De tevreden klanten van Wizzits

Veel elektronische sigaretten

In het brede aanbod van Wizzits vind je veel verschillende type producten. Zo hebben ze een groot aanbod aan e-sigaretten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en variëren ook in prijs. Voor veel nieuwe overstappers zijn de simpele sigaretten voldoende.

Voor de ervaren gebruiker zijn er ook luxere modellen te koop bij Wizzits. Deze zijn duurzamer, handiger in gebruik en in te stellen naar eigen wens. Tevens komt hierbij meer smaak vrij.

Wizzits heeft nu ook een groot aanbod aan Hangsen producten.

eliquid-3576069_640
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op