Informatie

Webdesignkaart

Webdesign

Mauritskade 55C, 1092 AD Amsterdam

Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

info@webdesignkaart.nl

webdesignkaart.nl/

Webdesignkaart review

Webdesignkaart is een online platform dat opdrachten koppelt aan de beste lokale webdesigner. Het is een onafhankelijke website met een breed netwerk aan webdesigners door heel Nederland. Je kunt als opdrachtgever met een divers aantal opdrachten zoeken naar een geschikte webdesigner in jouw buurt. Zo kun je bij Webdesignkaart terecht voor het laten maken van een webshop of een website in WordPress, maar ook voor een volledige op maat gemaakte website kan Webdesignkaart je helpen.

Webdesignkaart zorgt voor een win-win situatie. Zo weten webdesigners op deze site zeker dat ze opdrachten krijgen aangeboden die passen bij hun kennis en vaardigheden. Aan de andere kant bespaart de opdrachtgever tijd en geld doordat er doelgericht gezocht wordt naar de beste webdesigner in de buurt. Zowel de webdesigner als de opdrachtgever heeft dus baat bij het gebruik maken van deze website.

De voordelen van Webdesignkaart voor opdrachtgevers is dat je altijd 4 gratis en vrijblijvende offertes hebt om uit te kiezen. Zo krijg je dus niet maar één webdesigner toegewezen en kun je zelf nog kiezen om tot een goede match te komen. Je weet daarbij zeker dat deze 4 offertes van webdesigners aansluiten op de opdracht die jij hebt gegeven.

  • Lokale webdesigners
  • Gratis offertes
  • Razendsnel vergelijken
  • Altijd 4 offertes voor designers in de buurt
  • Ook maatwerk websites mogelijk
  • Je hoeft niet meer zelf te zoeken

De tevreden klanten van Webdesignkaart

Wie is Webdesignkaart?

Webdesignkaart is een online platform dat uitermate geschikt is voor het vinden van een webdesigner voor diverse opdrachten. Webdesignkaart koppelt opdrachten aan webdesigners in de buurt. Deze website zorgt voor een goede aansluiting van de opdracht en webdesigner. Zo kun je als opdrachtgever altijd kiezen uit 4 verschillende offertes die allemaal aansluiten op opdracht. De webdesigner weet daarnaast zeker dat de aangeboden opdracht aansluit op zijn of haar kennis en kwaliteiten.

Webdesignkaart is een onafhankelijke website die het vinden van de juiste webdesigner in de buurt een stuk makkelijker en sneller maakt.

Webdesignkaart
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op