Videobandenomzetten logo

Informatie

Videobandomzetten

Videobanden omzetten

Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

085 – 303 28 97

support@videobandomzetten.com

videobandomzetten.com

Videobandomzetten Review

Videobandomzetten is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het digitaliseren van videobanden. Je kunt bij dit bedrijf terecht voor het omzetten van (oude) videobanden naar dvd. Daarnaast krijgt u bij Videonbandomzetten gratis een digitale back-up van de video’s. Het bedrijf kan niet alleen de meest voorkomende VHS videobanden digitaliseren, maar heeft ook de kennis en kunde om andere type videobanden te digitaliseren.

Bij Videobandomzetten beschikken ze over de beste apparatuur als het aankomt op videobanden. Daarnaast heeft Videobandomzetten vakkundig personeel in huis om kwaliteit te kunnen verzekeren. Aangezien dit bedrijf al ruim 20.000 videobanden heeft gedigitaliseerd heeft weet je zeker dat Videobandomzetten de juiste kennis en kunde in huis heeft om video’s van kwaliteit te leveren.

Videobandomzetten weet zich te onderscheiden door hun klantgerichte aanpak. Je hoeft namelijk niet ver te reizen om jouw videobanden te laten omzetten. De videobanden kunnen gewoon met de post verzonden worden. Zodra deze banden gedigitaliseerd zijn worden ze ook weer met de post teruggestuurd. Alle prijzen op videobandomzetten.com zijn inclusief verzenden, zowel heen als terug. Verder houdt Videobandomzetten zijn klanten goed op de hoogte gedurende het gehele proces. Hierdoor sta je niet onverwachts voor verrassingen.

  • Al ruim 20.000 videobanden gedigitaliseerd
  • De beste apparatuur
  • Gratis digitale back-up op USB of HDD
  • Vakkundig personeel
  • Gratis verzending (heen en terug)
  • Uniek track and trace systeem

De tevreden klanten van Videobandomzetten

Wie is Videobandomzetten?

Videobandomzetten is een bedrijf dat gericht is op het digitaliseren van videobanden. Door hun klantgerichte aanpak weten ze zicht echt te onderscheiden van hun concurrenten. Videobandomzetten heeft al geruime ervaring in videobanden digitaliseren. Ze hebben namelijk al ruim 20.000 videobanden omgezet. Samen met de beste apparatuur en vakkundig personeel ben je verzekerd van een goede service.

Ook krijg je bij het digitaliseren van de videobanden een gratis digitale back-up waardoor de video nooit meer verloren kan gaan. Ook is het verzenden van de banden zowel heen als terug geheel gratis. Als het aankomt op het digitaliseren van videobanden ben je bij Videobandomzetten dus zeker aan het goede adres!

videobanden digitaliseren
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op