Informatie

Via Novalis
Ontspanning
Kloostertuin 14, Sittard
Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

046 452 31 27
ellie@vianovalis.nl
www.vianovalis.nl

Via Novalis review

Via Novalis is een spiritueel centrum waar je terecht kunt om jezelf op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Het zorgt voor veel ontspanning en richtgeving naar jouw unieke pad. Wie ben je eigenlijk? Wat wil je bereiken? Waar word je blij van? Bij Via Novalis helpen ze jou verder om positief in het leven te staan.

Het doel van de workshops bij Via Novalis is het terugkomen tot jezelf. Door spirituele ontwikkeling kom je er achter wat je verlangens zijn. Je leert positief denken en dus ook vanuit deze intentie te gaan handelen.

Heeft deze pagina jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met Via Novalis om een workshop bij te wonen.

  • Ontspannen
  • Meditatie

De tevreden klanten van Via Novalis

Over Via Novalis

Via Novalis is opgericht om weer terug tot jezelf te komen. Een mens is veel meer dan alleen een lichaam en bewustzijn. Emoties en gevoelens maken de mens, maar heb je deze wel onder controle. Door een te worden met het lichaam, emoties en hersenen kun je veel bereiken. Daarvoor staat Via Novalis. De workshops helpen hier een weg in te vinden om zo dichter tot jezelf te komen.
cursus spirituele ontwikkeling2.png
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op