vdn Kitchen

Informatie

VDN Kitchen

Webshop

Vlierstraat 4, 2225 SM Katwijk aan Zee

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

Info@vdnkitchen.nl

vdnkitchen.nl/

VDN kitchen review

VDN heeft verschillende innovatieve keukengereedschappen van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf ligt in Katwijk aan zee en levert verschillende producten online. Ze zijn gespecialiseerd in Japanse keukenmessen, wetstenen koffiebonenmalers en citruspersen.

Veel mensen gebruiken messen die niet scherp genoeg zijn. Hierdoor ontstaan er onnodige ongelukken tijdens het koken. Botte messen zijn namelijk een stuk gevaarlijk dan scherp messen. Naast scherpen messen heeft VDN ook wetstenen die je kunt gebruiken om je messen weer scherp te krijgen.

Doordat VDN de producten levert zonder tussenkomst van een leverancier, kunnen ze scherpe prijzen aanbieden. Verder mag je het product 30 dagen uitproberen en terugsturen zonder kosten. Voor VDN is het belangrijk dat je blij wordt van de keukengereedschappen.

Veel verschillende webshop bieden deze messen en andere producten ook aan. Alleen VDN werkt met hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een goede prijs. Verder mag je altijd de producten 30 dagen gratis uitproberen en terugsturen zonder vragen. Lees hieronder de reviews van de tevreden klanten van VDN.

InfoReview werkt enkel met geverifieerde reviews van klanten.

  • Hoogwaardig kwaliteitsniveau
  • Scherpe prijs
  • Innovatief design
  • 30 dagen gratis uitproberen

De tevreden klanten van VDN kitchen

Gratis verzending

Het maakt bij VDN niet uit voor hoeveel je besteld. VDN biedt altijd gratis verzending aan. Of je nu dus kiest voor een japans kokmes of een koffiebonenmaler, je verzending is altijd gratis in Nederland. Er zijn geen uitzonderingen, ongeacht de hoeveel van de bestelling. Er is verder ook altijd een Track en Trace beschikbaar na de bestelling om je bestelling te kunnen volgen. Verder mag je altijd het product 30 dagen gratis uitproberen en zonder vragen terugsturen.
koksmes
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op