logo ushersyndroom

Informatie

Ushersyndroom

Stichting

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

info@ushersyndroom.nl

www.ushersyndroom.nl

Ushersyndroom review

Stichting Ushersyndroom is een netwerkorganisatie. Zij zetten zich in voor mensen met het Ushersyndroom. Binnen de stichting zijn veel mensen actief die zelf het syndroom van Usher hebben, of iemand in hun omgeving. De website van Ushersyndroom laat zien waar de stichting zich zoal mee bezighoudt, zoals de activiteiten, onderzoeken en fondsenwervende evenementen die ze organiseren.

De stichting bevat enkel vrijwilligers. Daarom is stichting Ushersyndroom afhankelijk van giften zoals sponsoring, legaten en donaties. Dit alles steken zij in de doelstelling van de stichting. De missie van stichting Ushersyndroom is om in 2025 het Ushersyndroom behandelbaar te laten zijn.

Inforeview werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Vrijwillig
  • Duidelijke missie en visie
  • Goed doel
  • Bijzondere stichting

Ushersyndroom doofblind

Mensen met het Ushersyndroom worden doofblind. Dat betekent dat zij zowel doof als blind worden. Dit wordt ook wel vroeg-verworven doofblindheid genoemd. Het is een combinatie van doof/slechthorendheid en blind/slechtziendheid. Dit kan mensen belemmeren in hun communicatie met anderen. Ook is het verwerven van informatie hierdoor lastiger en vermindert de kwaliteit van mobiliteit. Mensen die doofblind zijn hebben aanpassingen, hulpmiddelen en ondersteuning nodig.
ushersyndroom doofblind
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op