Topmosaik

Informatie

Topmosaik24

Tegelzetter

Postbus 245, 6170 AE, Stein

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

043 23 40 770

info@topmozaiek24.nl

www.topmosaik24.de

Topmosaik24 review

Topmosaik24 is een internationale speler op het gebied van mozaiektegels en tegelstrips. Topmosaik24 levert hun producten aan groothandelaren, speciaalzaken, bouwmarkten, tegelzetters maar ook aan consumenten.

Bij Topmosaik24 staat kwaliteit bovenaan. Dit is ook de reden dat ieder product van begin tot eind streng wordt gecontroleerd. De medewerkers, die jarenlange ervaring hebben, zijn zeer betrokken bij het proces en kiezen de stenen zelf uit. Hierdoor wordt hoge kwaliteit gegarandeerd.

  • Kwaliteitsgarantie
  • Goede klantenservice
  • Deskundig
  • Expertise

De tevreden klanten van Topmosaik24

Van aluminium mosaik tot glas mosaik

Bij Topmosaik24 kun je terecht voor allerlei verschillende mozaiektegels. Zo is er een ruim assortiment aan aluminium mosaik, maar ook andere materialen zoals glas of natuursteen. Bij Topmosaik24 ben je verzekerd van hoge kwaliteit mozaiektegels. Omdat Topmosaik24 een ruim assortiment aanbiedt, zit er altijd een tegel bij die past bij jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor aluminium mosaik in de badkamer of voor glas mosaik in de keuken, er valt eindeloos te combineren!

Bij Topmosaik24 staat goede service centraal en kwaliteit bovenaan. Hierdoor wordt een hoge kwaliteit van de tegels gegarandeerd. Ben je toch nog niet helemaal tevreden? Dan kun je de producten binnen 14 dagen retourneren.

Mozaiek-tegel-glas-30x30cm-M530-301-Topmozaiek24-270x270
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op