logo 1

Informatie

Telefoonreparatie Limburg

Reperateur

Heerstraat-Centrum 163, 6171 HV Stein

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid<

info@telefoonreparatie-limburg.nl

telefoonreparatie-limburg.nl

Telefoonreparatie Limburg review

Telefoonreparatie Limburg is een smartphone reparateur in Limburg. Voor alle soorten reparaties aan je iPhone en overige toestellen kun je terecht bij Telefoonreparatie Limburg. Niet alleen voor telefoonreparaties in Limburg kun je bij ze terecht, maar ook voor de reparatie van een je IPad of iWatch. Telefoonreparatie Limburg is opgericht door Marciano en Koen en is door de 8 jaar lange ervaring uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.

Telefoonreparatie Limburg repareert de smartphone vakkundig tegen een scherpe prijs. Ook is de reparatie vaak snel gedaan. Zo is de reparatie gedaan terwijl u wacht. Meestal is dat binnen 20 minuten. Zo hoef je je smartphone nooit lang te missen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Originele onderdelen
  • 6 Maanden garantie
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reparatie

De tevreden klanten van Telefoonreparatie Limburg

ipad reparatie Maastricht

Bij Telefoonreparatie Limburg kun je ook terecht voor andere soorten reparaties. Zo kun je er ook terecht voor je iPad reparatie in Maastricht. Het grote voordeel van Telefoonreparatie Limburg is dat ze kunnen werken met originele onderdelen. Door het gebruik van de originele onderdelen blijft de kwaliteit van je IPad altijd even goed als dat deze ervoor was. Hierdoor is Telefoon Reparatie Limburg ook zeker van de onderdelen en de reparatie en krijg je altijd 6 maanden garantie.
meisje met tablet
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op