Stichting Corona Onderzoek

Informatie

Stichting Corona Onderzoek

 Juridisch

Beukenlaan 129, 5616 VD Eindhoven

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

info@stichtingcoronaonderzoek.nl/

www.stichtingcoronaonderzoek.nl/

Stichting Corona Onderzoek review

Stichting Corona Onderzoek is een nieuwe en onafhankelijke stichting. Ze willen onderzoek doen naar de genomen maatregelen door de overheid en achterhalen of de maatregelen rechtmatig zijn opgelegd aan de bevolking van Nederland. Het doel van Stichting Corona Onderzoek is het bijstaan van alle gedupeerde en het achterhalen van de waarheid. SCO wil achterhalen of het angstzaaien, de opgelegde avondklok, mondkapjes plicht, het stilleggen van de economie en de gepropageerde vaccinatie echt gerechtvaardigd zijn. SCO wil de verdeling tussen ‘de schapen’ en ‘de wappies’ verkleinen door een open debat te voeren zonder eenzijdige mediaberichtgeving en media censuur. Stichting Corona Onderzoek heeft geen financieel, politiek of enig ander belang en opereert geheel onafhankelijk.

  • Jaren lange juridische ervaring
  • Veel juridische tools
  • Ervaring in analytische onderzoek
  • Diepgaande kennis

Over Stichting Corona Onderzoek

We zitten als maatschappij al meer dan een jaar in de Corona pandemie. Als bevolking beginnen we de nadelen van alle coronamaatregelen te ervaren. Na een jaar van lockdowns is het geduld en de manier waar de overheid onnodige schade blijft toebrengen aan onze maatschappij bij Stichting Corona Onderzoek en bij veel burgers op. Stichting Corona Onderzoek heeft geen financieel, politiek of enig ander belang en opereert geheel onafhankelijk. Het doel van SCO is het juridisch bijstaan van medewerkers die verplicht gevaccineerd moeten worden door hun werkgever, bezorgde ouders, die hun kinderen niet onnodig willen testen of ondernemers die verplicht dicht moeten blijven en nu aan het strijden zijn om te overleven. Stichting Corona Onderzoek wil actie ondernemen en zich laten zien waar het nodig is. Alleen als wij terug vechten verandert er iets!
Stichting Corona Onderzoek
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op