Informatie

Schoonmaakkaart

Schoonmaak

Mauritskade 55C, 1092 AD Amsterdam

Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

info@schoonmaakkaart.nl
schoonmaakkaart.nl/

Schoonmaakkaart review

Schoonmaakkaart heeft als missie om schoonmaak opdrachten zo goed mogelijk te verdelen. Het kan voor schoonmakers namelijk lastig zijn om de juiste opdracht te vinden die past bij de vaardigheden en wensen van deze schoonmaker. Zo is het schoonmaken van een kantoor heel anders dan schoonmaken in de horeca of bij iemand thuis. Iedere schoonmaker heeft dan ook zijn voorkeur voor een bepaald soort schoonmaak.

Ook voor de opdrachtgevers van de schoonmaak kan het lastig zijn om een goede schoonmaker te vinden voor de opdracht. Schoonmaakkaart zorgt ervoor dat de juiste opdracht terecht komt bij de juiste schoonmaker in de buurt. De opdrachtgever heeft daarbij altijd keuze uit 3 offertes waardoor hij of zij zelf kan kijken welk bedrijf en welke schoonmaker het beste bij hem of haar past.

Schoonmaakkaart is een win-win platform die dus zowel voor de schoonmaker als voor de opdrachtgever zoekt naar de juiste match tussen beiden.

  • Lokale schoonmakers
  • Gratis offertes
  • Razendsnel vergelijken
  • Altijd 3 offertes voor schoonmaker in de buurt
  • Voor diverse soorten poetsopdrachten
  • Je hoeft niet meer zelf te zoeken

De tevreden klanten van Schoonmaakkaart

Wie is Schoonmaakkaart?

Schoonmaakkaart is een website die als missie heeft om de juiste connectie te leggen tussen opdracht en schoonmaker. Zo zorgt Schoonmaakkaart ervoor dat iedere opdracht op het gebied van schoonmaak terecht komt bij de schoonmaker die het best voldoet aan de eisen van de opdrachtgever. Via dit online platform kunnen opdrachtgevers hun opdracht omschrijven. Vervolgens ontvangt de opdrachtgevers altijd 3 gratis en vrijblijvende offertes van opdrachtgevers in de buurt. Schoonmaakkaart zorgt voor het snel vinden van de juiste schoonmaker voor ieder type opdracht. De opdrachtgever kan veel geld en tijd besparen omdat er snel en efficiënt de juiste persoon gevonden kan worden.
Schoonmaakkaart
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op