little princess

Informatie

 SB LXRY

 Webshop

 Grote Heiakker 9, 5674 VE Nuenen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 +316 34 11 22 311

 info@sblxry.com

https://sblxry.com/

SB LXRY review

Je bent het mooist als je gewoon jezelf bent. Dit klinkt heel cliché, maar het is wel waar. Zoals je jezelf in de spiegels ziet, zo zien anderen jou ook. Dit moet je accepteren. Je straalt wanneer je jezelf bent, of dit nu met of zonder make-up is. Samen met verschillende mensen zorgt SB LXRY ervoor dat hun spiegels meer dan alleen een reflectie van jezelf laten zien.

Het doel van SB LXRY is het leveren van spiegels, waarvan jij kunt genieten en die in jouw ruimte passen. Ze geven je graag advies over de functionaliteiten van de spiegel. SB LXRY gaat voor een stijlvolle afwerking, gemakkelijke toepassing en een moderne uitstraling van hun spiegels. Boost met de spiegels van SB LXRY je zelfverzekerdheid. Altijd de juiste verlichting, smart control en duurzaam, wat wil je nog meer?

  • Vandaag besteld morgen in huis
  • Veilige betalingsmethoden
  • Gratis levering in Nederland en België
  • Eigen design

De tevreden klanten SB LXRY

Ben jij een little princess?

Het aanbrengen van make-up is al een hele kunst op zich. Ga je voor een natural look of voor iets opvallenders. Niet alleen je routine is belangrijk tijdens het aanbrengen van make-up, maar ook de lichtinval is van belang voor een goed resultaat. Jammer genoeg is het licht van buiten of van de lampen die op je kamer hangen niet optimaal.

Met de spiegel little princess van SB LXRY is slecht licht verleden tijd. De spiegel little princess heeft 12 LED-lampen. Deze kun je zelf instellen en van de juiste verlichting voorzien. De spiegel werkt met smart touch control. Je kunt zo heel eenvoudig je spiegel aan- en uitschakelen. Je hoeft alleen maar de sensorschakelaar op het scherm aan te raken. De spiegel little princess is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium en de anti-slip aan de onderkant zorgt voor een stevig staande spiegel

SB LXRY
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op