Rosavino

Informatie

Rosavino

Portugese wijnen

Kleveringweg 16, 2616 LZ Delft

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+316 11595507

Klantenservice@rosavino.nl

Rosavino.nl

Rosavino review

Bij Rosavino vind je ’s werelds beste verzameling wijnen uit Portugal. Portugese wijnen zijn goed in balans, beschikken over complexiteit en vormen een goede harmonie met hapjes. Wanneer men denkt aan Portugese wijnen, dan wordt al snel gedacht aan de zoete Portwijnen met een hoger alcoholpercentage. Maar met ruim 3000 zonuren per jaar, heeft Portugal het ideale klimaat om drijven te laten rijpen. Er groeien ongeveer 200 soorten wijndruiven, die bijna nergens anders ter wereld ter beschikking zijn. Daarom heeft Rosavino ervoor gekozen om zich volledig te focussen op de Portugese wijnen en het Nederlandse volk hiermee kennis te laten maken.

Doordat Rosavino samenwerkt met Portugese wijnhuizen en wijnboeren en deze wijnen direct importeert, blijft er een goede prijs-kwaliteitsverhouding bestaan. Vanwege de Portugese connecties komen er ook exclusieve wijnen op de Nederlandse markt, die hier anders nooit zouden komen.

  • Exclusieve wijnen
  • Snelle levering
  • Hoge kwaliteit
  • Ruim aanbod

De tevreden klanten van Rosavino

De mensen achter Rosavino

Rosavino is opgericht door Manuel Pires Horta Rosa en zijn 2 zonen. Vanwege zijn voorliefde voor Portugese wijnen, richtte hij de webshop Rosavino op. Een paar weken per jaar bezoekt Manuel Rosa met zijn familie dan ook zijn thuisland, Portugal. Daar bezoeken ze de wijnhuizen en boeren om de wijnen te proeven en te selecteren. Rosavino kan door haar Portugese connecties wijn in Nederland beschikbaar maken die hier normaal nooit op de markt zouden verschijnen. Zo geniet ook jij thuis van het beste wat Portugal te bieden heeft op het gebied van wijnen.
portugese wijnen
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op