Rijschool het groene rijden

Informatie

Rijschool Het Groene Rijden

Rijschool

 Kneppelhoutstraat 24, 2321BA Leiden

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 085 06 05 200

info@groenerijden.nl

 groenerijden.nl

Rijschool Het Groene Rijden review

Rijschool Het Groene Rijden is dé autorijschool in de regio van Leiden. Deze rijschool doet nog een extra stapje voor de leerlingen van deze rijschool door met hun mee te denken. Zo rijd je in een moderne Mercedes die van allerlei functies voorzien is, zodat je hier vanaf het begin al mee om kunt gaan. Rijschool Het Groene Rijden is ervan overtuigd dat leerlingen eerder en beter slagen op het moment dat ze een vaste rijinstructeur tot hun beschikking hebben. Zo worden de lessen nog leuker door persoonlijk contact en hoef je ook niet elke keer te vertellen wat je al geoefend hebt.

 

De rijlessen bij Rijschool het Groene Rijden zijn los afneembaar, maar er worden ook pakketten aangeboden zodat jij als nieuwe leerling meteen alles tot je beschikking hebt. Afhankelijk van jij als persoon worden de hoeveelheid lessen afgestemd, zo heb jij een goede basis als je gaat deelnemen in het verkeer. Naast Leiden worden de rijlessen ook aangeboden in Leiderdorp, Voorschoten, Rijnsburg, Oegstgeest, Alphen aan de Rijn, Voorhout en nog meer locaties. De rijlessen kunnen al beginnen vanaf 16 jaar.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Modern wagenpark
  • Vaste rijinstructeur
  • Voordelig geprijsde pakketten
  • Leiden en omgeving

De tevreden klanten van Rijschool Het Groene Rijden

De milieuvriendelijkste rijschool van de omgeving Leiden

Rijschool Het Groene Rijden is een van de milieuvriendelijkste rijscholen van de omgeving Leiden. Dit zie je ten eerste als terug in het wagenpark van de rijschool. Dit bestaat uit een zuinige Mercedes A-klasse die een lage uitstoot veroorzaakt. Door de laatste snufjes heeft deze auto ook de mogelijkheid om door nieuwe technieken nog milieuvriendelijker te rijden. De richtlijn hiervan heten ook wel “Het Nieuwe Rijden” gecreëerd door het CBR. Rijschool Het Groene Rijden let op elke stappen binnen het proces zodat zowel de instructeur als de leerling houdt aan deze richtlijnen.
Rijschool het groene rijden reviewe
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op