funcaps

Informatie

  • Funcaps
  • Webshop
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Funcaps review

XTRN-IT review

Funcaps is een webshop bedoeld voor onderzoek en ontspanning. Zij verkopen artikelen voor wetenschappelijke doeleinden, maar zij verkopen ook artikelen voor persoonlijk gebruik. Ongeacht waarvoor je iets bestelt, bij Funcaps is het altijd van hoge kwaliteit. Alles wat zij verkopen wordt grondig gecontroleerd op kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je bij Funcaps op het juiste adres bent.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Funcaps

Funcaps staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. De meeste reviews staan op Kiyoh en hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Na het doen van meerdere test, waaronder op een proefdier, merkte ik dat de research chemicals over hoge kwaliteit beschikken. Het proefdier leeft nog en het heeft gebleken dat hij het als euforisch heeft ervaren.” – M.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelle levering
  • Discreet
  • De beste prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Perfect ingepakt

Over Funcaps

Funcaps is opgericht in 2016 door een team wiens passie het was om het leven meer kleur te geven. Dit kan dan ook met de artikelen van Funcaps die geschikt zijn voor eigen gebruik. Verder beschikken zij over research chemicals die alleen gebruikt mogen worden voor wetenschappelijke doeleinden. Deze research chemicals zijn laboratorium getest en daardoor 99% zuiver!

Wanneer je bij Funcaps voor 16:30 bestelt, dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden. Je kunt bij Funcaps er daarom zeker van zijn dat je je artikelen op tijd binnen hebt. De bezorging is gratis wanneer je een bestelling plaatst van meer dan 100 euro!

Bekijk de webshop!
Funcaps
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Funcaps je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Paradijsvogels Magazine en Restoranto.

Bekijk de reviews van deze bedrijven