Einsteintech

Informatie

  • Einsteintech
  • Webshop
  • Gutenbergring 55D, 22848 Norderstedt, Duitsland
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Einsteintech review

Rapid '54 review

Ben jij op zoek naar goedkope accessoires voor je mobiele telefoon, laptop of computer? Dan kan je eenvoudig bij Einsteintech terecht. Het bedrijf is een online webshop die gevestigd is in Duitsland. De website is zowel Duits als Nederlands, dus als Nederlandse gebruiker kan je ook makkelijk en snel de juiste accessoires vinden voor jouw geliefde apparaten. Van hoesjes, opladers, tot toetsenborden, muizen en geheugenkaarten. Einsteintech heeft het allemaal.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Einsteintech

Einsteintech staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Einsteintech is op meerdere platformen te vinden. Denk hierbij aan Google reviews, glasdoor.com, Amazon en scamadviser.com. Bij al deze platformen scoort Einsteintech een gemiddelde van 5 sterren!

Meest gewaardeerde beoordeling

”Snelle levering en vlotte afhandeling. Ik heb 2 producten besteld en ben met beide zeer tevreden. De site is ook heel overzichtelijk zodat de producten met elkaar vergeleken kunnen worden.” – Ari RA

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelle levering
  • Goede klantenservice
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Makkelijk afrekenproces
  • Ruim assortiment
  • Betrouwbaar

Toetsenborden voor gamers

Bij Einsteintech kan je niet alleen terecht voor verschillende toetsenborden. Denk hierbij aan toetsenborden voor je tablet, draadloze toetsenborden, of touch pad toetsenborden. Naast een ruime selectie aan doorsnee toetsenborden, kan je bij Einsteintech ook terecht voor toetsenborden die bestemd zijn voor gamers. Deze toetsenborden onderscheiden zich van andere toetsenborden door middel van een betere ergonomische inrichting. Dit komt omdat toetsenborden voor gamers vaak voor meerdere uren per dag gebruikt worden. Het ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat de gebruiker minder snel last krijgt van de vingers en/of schouders. Daarbij zijn de lichtgevende knopjes ook vaak typerend voor gamer toetsenborden. De reden voor de lichtjes, is zodat de gebruiker ook ’s nachts gebruik kan maken van het toetsenbord, wanneer het donker is. Bij Einsteintech kan je dus terecht voor alle hande toestenborden.

Bekijk nu het aanbod
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Einsteintech je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor wonen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven binnen de categorie webshop onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Sugar Bear Hair en SishaQuality.

Bekijk de reviews van deze bedrijven