Informatie

 • Diamo
 • Webshop
 • 6135 KV Sittard,

  Economiestraat 61

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website
solarite review

Diamo Review

Wie zijn wij?

Wij zijn Diamo, uw onafhankelijke adviseur en begeleider bij alle bouw- en verbouwactiviteiten in en rondom uw woning of bedrijfspand. Ons concept draait om het ontzorgen van u voor, tijdens en na de verbouwing. Wij ondersteunen u bij alle zaken die geregeld moeten worden en kunnen dit geheel of gedeeltelijk voor u regelen. Daarnaast begeleiden wij de daadwerkelijke werkzaamheden of nemen deze geheel of gedeeltelijk voor onze rekening, precies zoals u het wenst.

Diamo beschikt over uitgebreide bouwkundige en installatietechnische kennis en ervaring, waardoor wij in staat zijn ieder bouwproject tot een succes te maken. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan welke partij dan ook. Hierdoor fungeren wij als de verbindende factor tussen alle betrokken partijen. U krijgt van ons een persoonlijk toegewezen bouwbegeleider die u gedurende het gehele traject ontzorgt. Diamo Realisatie ben je verzekerd van een betrouwbare partner voor al je bouw- en verbouwactiviteiten, inclusief het plaatsen van een dakkapel in Sittard.

Woon je in Limburg en ben je er al langer over na aan het denken om een dakkapel in Sittard of ergens anders te plaatsen op je woning, maar ben je bang dat het erg lang gaat duren? Misschien wist je niet dat het mogelijk was, maar Diamo Realisatie zorgt ervoor dat jouw dakkapel binnen 1 dag geplaatst wordt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel in Sittard? Neem dan gerust contact met ons op

Wij zijn officieel gecertificeerd als Prefab+ dakkapel dealer en werken dan ook uitsluitend met de dakkapellen van Prefab+. Samen met onze experts maken wij het mogelijk om binnen een aantal uur jouw dakkapel te plaatsen .

InfoReview werkt uitsluitend met geversificeerde recensies.

Beoordeling Diamo

Snelle reactie en denken mee voor het regelen van A tot Z. Goede service, vakmanschap, kwaliteit en erg vriendelijk. Alles wordt goed besproken en nagelopen van opname tot het eind resultaat. Diamo Realisatie is een echte aanrader!

Meest gewaardeerde beoordeling

Heb deze toppers gebeld i.v.m. renovatie badkamer en woonkamervloer. Deze klus diende op korte termijn te gebeuren. Ze zijn snel komen kijken en allebei de klussen op een zeer korte termijn en met goede kwaliteit uitgevoerd. Ben er zeer tevreden over. Nogmaals bedankt mannen.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Heldere communicatie
 • Subliem vakmanschap
 • Kwaliteit staat centraal
 • Niet te maken met gedoe
 • Afspraken zijn heilig
 • Snelle plaatsing

Advies

Ben je op zoek naar onafhankelijk advies voor een bouwproject? Wil je iets weten over nieuwbouw, aanbouw, verbouwen of renoveren, of zelfs over het installeren van een airco, warmtepomp of vervangen van een meterkast? Wij helpen je graag op weg met deskundig advies, een prijsindicatie of offerte (beoordeling).

Diamo

Waarom een werkplek bij Diamo?

Flexwerken bij Diamo is erg laagdrempelig. Zo zit je bij ons niet aan contracten vast, we zijn heel flexibel. Vooral voor mensen die net hun eigen bedrijf starten kan dit heel interessant zijn.

Bovendien is het niet zo dat je alleen bij Diamo terecht kunt om zelfstandig te werken, want een zakelijk gesprek kan je ook bij ons houden in onze vergaderruimtes.

We nodigen je graag uit om eens te komen kijken.

Flexwerken bij Diamo is erg laagdrempelig. Zo zit je bij ons niet aan contracten vast, we zijn heel flexibel. Vooral voor mensen die net hun eigen bedrijf starten kan dit heel interessant zijn.

Bovendien is het niet zo dat je alleen bij Diamo terecht kunt om zelfstandig te werken, want een zakelijk gesprek kan je ook bij ons houden in onze vergaderruimtes.

We nodigen je graag uit om eens te komen kijken!

Ruimte flexplekken en vergaderruimtes

Alle faciliteiten aanwezig en goed bereikbaar
Gastvrij, persoonlijk en gezellig: de koffie staat klaar!

Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Diamo

Wil je net als Diamo je review op Inforeview?

Bekijk de andere reviews voor dienstverlenende bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Gras en groen of Blankers Schoon!