Logo Allure Clinic

Informatie

 • Allure Clinic
 • Tandheelkunde en gezichtsbehandelingen
 • Oosterheemplein 550, 2721 NJ Zoetermeer
 • Opgericht in 2021
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Allure Clinic review

Rapid '54 review

De Allure Clinic richt zich op mond- en huidverzorging in Zoetermeer en omgeving. Zij helpen patiënten om zelfverzekerder door het leven te gaan. Dit doet de Allure Clinic door aandachtig te luisteren naar de behoeftes en wensen van haar patiënten. Vervolgens volgt er een advies gebaseerd op het gesprek met de klant en ervaring vanuit de gespecialiseerde medewerkers. Op deze manier krijgen patiënten van de Allure Clinic de juiste behandeling en kunnen zij zonder zorgen verder leven!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Allure Clinic

046 Rijopleidingen staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van 6 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Zeer moderne praktijk, vriendelijk, service gericht en een goede combinatie van tandheelkunde en gezichtsbehandelingen. Twee vliegen in één klap!.” – Tevreden klant (S. Akbari)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Deskundige medewerkers
 • Goede service
 • Vriendelijke personeel
 • Een mooie nieuwe locatie
 • Een unieke combinatie van tandheelkunde en gezichtsbehandelingen
 • Vakwerk

Een behandeling bij de Allure Clinic

De beste rijschool in Sittard

Op zoek naar een goede tandarts of fijne gezichtsbehandelingen? Bij de Allure Clinic in Zoetermeer kan men terecht voor beide. Van kindertandheelkunde tot aan restauratieve tandheelkunde en van fillers tot aan acne-therapie bij Allure Clinic wordt behandeld door professionals met oog voor de patiënt. Daarnaast werkt men bij de Allure Clinic alleen maar met kwalitatief goede producten. Hierbij kan worden gedacht aan kwalitatief sterke tandprotheses en daarnaast aan fillers van het merk Teosyal RHA©. Zo kunnen patiënt dus zorgen snel weer genieten van het leven zonder zorgen!

Maak nu een afspraak!
Gezichtsbehandeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Allure Clinic je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews van dienstverlenende bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven in de dienstverlening onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Adrem en Hulp bij Excel.

Bekijk de reviews van deze bedrijven