adrem

Informatie

 • Autoverhuur Limburg
 • Autoverhuur
 • Heerderweg 33, 6224 LA Maastricht
 • Opgericht in 1998
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Adrem Autoverhuur review

Rapid '54 review

Adrem Autoverhuur verhuurt auto’s op verschillende locaties. Het bedrijf heeft naast de locatie in Maastricht ook nog een locatie in Heerlen en Sittard. Adrem Autoverhuur verhuurt auto’s, bestelbussen, personenbussen en klassieke auto’s. Het bedrijf verhuurt aan particulieren en zakelijke klanten.

Adrem Autoverhuur heeft de nodige concurrentie, maar het bedrijf weet zich te onderscheiden door scherpe prijzen te hanteren. Er zijn verschillende huurmogelijkheden.
Klanten die een verre rit moeten maken, wordt de mogelijkheid geboden om een onbeperkt aantal kilometers te huren.

Als een klant een kortere rit gaat afleggen, is het ook mogelijk om te huren per kilometer.
Bij deze mogelijkheid betaalt een klant alleen voor de afgelegde kilometers. Als een klant verwacht dat het huren van de auto niet lang zal duren is het ook mogelijk om alleen per uur of dagdeel te huren.

Bij Adrem Autoverhuur is het mogelijk om de huur van de auto aan te sluiten op jouw behoeften. Tevens biedt Adrem de 100% vervoersgarantie aan. Dit houdt in dat klanten niet betalen als zij niet op de gewenste locatie aankomen.

Beoordeling Adrem Autoverhuur

Adrem Autoverhuur staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Kiyoh hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9 / 5 op basis van meer dan 1000 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

”Super service, goede prijzen en flexibel in beschikbaarheid. Zij denken met je mee!” – Aldus een tevreden klant van Adrem Autoverhuur

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Concurrerende prijzen
 • Kwalitatieve vervoersmiddelen
 • Brede huurmogelijkheden
 • 100% vervoersgarantie
 • Klantgerichte medewerkers
 • Gratis annuleren

Wie is Adrem Autoverhuur?

Adrem verzorgt autoverhuur in Limburg en beschikt over een klantgerichte aanpak en streeft naar 100% tevreden klanten. Het bedrijf realiseert deze 100% tevreden klanten door te luisteren naar de huurders. Adrem Autoverhuur vindt het belangrijk dat jij op jouw bestemming aankomt met jouw gehuurde vervoersmiddel. Om deze reden hanteert Adrem Autoverhuur een 100% vervoersgarantie. De klantgerichte aanpak van Adrem onderscheidt het verhuurbedrijf van de concurrentie. Hun doel is: dat jij veilig op de plaats van bestemming aankomt en ook weer veilig thuiskomt.
Adrem Limburg helpt u bijzonder graag aan een geschikt vervoersmiddel.

Begin meteen met rijlessen!
Adrem Limburg
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Adrem Autoverhuur je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Afvalcontainers Noord Holland en UrbanFlex.

Bekijk de reviews van deze bedrijven