Informatie

PartySpellen.nl

Spellen

Stationsweg 4, 8141 SC Heino

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

06 – 42463622

info@partyspellen.nl

partyspellen.nl

PartySpellen review

PartySpellen.nl is een website speciaal voor de spelliefhebber. Het bedrijf is opgericht door Thomas Corte, een student die graag spellen bedenkt, ontwerpt en maakt. PartySpellen.nl is onderdeel van Shorty’s Media & Entertainment Group.

Op PartySpellen.nl vind je kant-en-klare spellen. Zo worden er onder andere Pub Quizzen aangeboden. De spellen die worden aangeboden kunnen direct worden gedownload en gespeeld na aankoop. Je hoeft dus niet te wachten tot het spel in de brievenbus ligt! Daarnaast worden er op de website tips gegeven over hoe je zelf een Pub Quiz of Escape Room kunt maken.

Je kan de spellen van PartySpellen.nl in teams spelen. Bij de aankoop van meerdere spellen kun je profiteren van de Stapelkorting. Deze wordt automatisch verrekend in je winkelmand. PartySpellen.nl heeft al vele families en vrienden blij gemaakt met hun aanbod.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Direct spelen na aankoop
  • Zelf spellen maken
  • Gratis PubQuiz vragen
  • Particuliere en zakelijke klanten

De tevreden klanten van PartySpellen.nl

Wat is PartySpellen.nl?

Een van de spellen die PartySpellen.nl aanbiedt is een pubquiz. Het spel De PubQuiz is een algemene pubquiz. Het spel bevat 10 verschillende rondes met elke ronde 10 vragen. Elk kwartaal is een nieuwe pubquiz beschikbaar. Daarnaast kun je op PartySpellen.nl ook je eigen pubquiz samenstellen. Hierbij kun je kiezen uit 20 verschillende rondes.
Spel de PubQuiz
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op