Open Legal

Informatie

Open Legal

Advocatenkantoor

Beukenlaan 129, 5616 VD Eindhoven

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

040 848 0169

info@openlegal.nl

www.openlegal.nl

Open Legal review

Open Legal is een advocatenkantoor gevestigd in Eindhoven. De gedreven advocaten zullen er alles aan doen om je te helpen in de ingewikkelde wereld van het recht. Zij richten zich met name op de zakelijke markt en kunnen ondernemers bijstaan met al hun vragen. Met hun gedrevenheid en creativiteit trekken ze alles uit de kast tijdens een gerechtelijke procedure. Hierdoor hebben zij een hoog scoringspercentage.

Klanten voelen zich hier snel thuis en dat is ook wat Open Legal belangrijk vindt. Zij ondersteunen ambitieuze ondernemers die kansen zien en hun bedrijf willen laten groeien. Kortom, Open Legal staat voor je klaar en leidt je door de wereld van het recht.

  • Veelzijdige kennis en expertise
  • Bijzonder toegankelijk
  • Bewezen succesvol
  • Aantrekkelijke tarieven

De tevreden klanten van Open Legal

Over Open Legal

Open Legal is een dynamisch advocatenkantoor dat zich voornamelijk richt op de zakelijke markt. Opgericht in 2010 zijn zij al meer dan 10 jaar de leider op het gebied van ondernemingsrecht, handelsrecht, vastgoedrecht en contractenrecht. De drie advocaten staan voor je klaar en zullen er alles aan doen om jouw onderneming te laten groeien. Ze leiden je door de ingewikkelde wereld van het recht en staan aan je zijde tijdens gerechtelijke procedures. Door de transparante werkwijze kom je nooit voor verrassingen te staan. Of je nu ingewikkelde contracten hebt die opgesteld moeten worden, of voor een ingewikkelde juridische strijd komt te staan: Open Legal gaat de strijd met je aan. Met hun hands-on mentaliteit en persoonlijke maar professionele benadering, hebben zij al vele ondernemers bijgestaan.
Open Legal
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op