nl contact

Informatie

NL Contact
Klantenservice
Koninginneweg 11, 1217 KP Hilversum
Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

020-5050500
info@nl-contact.nl
www.nl-contact.nl

NL Contact review

NL Contact is de site voor als je snel telefonisch contact wilt opnemen met een bepaald bedrijf. Bedrijfsinformatie en contactgegevens van bedrijven zijn namelijk makkelijk en snel te vinden op de website van NL Contact. Als je vaak aan het zoeken bent naar een telefoonnummer of klantenservice van een bedrijf, maar niets kunt vinden, dan kan NL Contact je daarmee helpen. Bij NL Contact wordt er dagelijks actuele informatie toegevoegd van klantenservice telefoonnummers van bedrijven, winkels en diensten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar het telefoonnummer voor klantenservice unive of coolblue? Dan vind je dit snel en gemakkelijk op nl-contact.nl.

Op de website van Contact NL is het ook mogelijk om zelf bedrijven toe te voegen. Je gaat dan naar de pagina “bedrijven toevoegen”, vult het formulier in en het bedrijf wordt toegevoegd. Zo simpel kan het zijn. Ook voor het laatste nieuws over klantenservices kun je terecht bij NL Contact.

  • Snel telefonisch contact
  • Snelle en accurate service
  • Overzichtelijk
  • Goedkope tarieven

De tevreden bezoekers van NL Contact

Meer informatie over NL Contact

NL Contact is een onderdeel van Telemedia Informacion uit Alicante. De dienst die wordt aangeboden door NL Contact is een telefonische informatiedienst over abonneenummers. De dienst richt zich op het verstrekken van telefoonnummers van bedrijven die verschillende soorten diensten en producten aanbieden. Wanneer je op zoek bent naar bedrijfsinformatie, dan kan NL Contact je doorverbinden naar het desbetreffende bedrijf. Het maximale tarief is €0,90 per minuut.
nl contact
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op