Informatie

 Neurobics

 Gezondheid

 Paterswoldseweg 806, 9728 BM Groningen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 050 311 6722

 info@neurobics.nl

neurobics.nl

Neurobics review

Neurofeedback is een veilige en effectieve manier van het trainen van de hersenen en bij Neurobics kun je dit ervaren. Neurobics is een praktijk die en snel en resultaatgericht werkt zodat jij doormiddel van de neurofeedback weer zo snel mogelijk kunt functioneren. Er wordt samen met jou een plan opgesteld waardoor jij je resultaten zo snel mogelijk kunt behalen. Door de ruim 15 jaar ervaring van Neurobics weet je zeker dat jij op de juiste manier wordt geholpen.

Dus als je op zoek bent naar neurofeedback Groningen klop dan gauw aan bij Neurobics voor een goede ervaring. Je kunt neurofeedback gebruiken als je last hebt van ADHD, een burnout, stress, depressie, slaapproblemen, autisme of andere psychische problemen. Wees niet bang en neem zo snel mogelijk contact op met Neurobics!

  • Kosteloze neurofeedback intake

  • Neurofeedback traint de hersenen op een veilige, plezierige en effectieve manier.

  • 24-hour solution for ADHD

  • Snel en resultaatgericht

De tevreden cliënten van Neurobics

Wat doet neurofeedback

Neurofeedback traint de hersenen en kan een depressie benaderen vanuit het idee dat deze voortkomt uit een fysiologische verschuiving. Je hersenen zijn namelijk gevoelig voor een beloning. Als je een beloning koppelt aan een goede hersenactiviteit kan je deze beïnvloeden. De beloning kan heel subtiel zijn, dit kan zijn het horen van een bepaald geluid of het oplichten van een film die je aan het kijken bent. Je begint met het plannen van een intakegesprek en hier wordt een hersenmeting gedaan. Vervolgens start de training en nou je na 5 behandelingen van een uur al een verschil moeten gaan merken in je dagelijks leven.
Neurofeedback Groningen
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op