https://www.mr-fill.com/nl/

Informatie

Mr. Fill

Webshop

Pascalweg 16, 4104 BG Culemborg

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+31 (0)345 52 48 81

info@mr-fill.com

mr-fill.com

Mr. Fill review

Geen zwerfafval, minder CO2 en minder kosten, dat is de missie van Mr. Fill. Dit doet Mr. Fill doormiddel van het gebruik van slimme zelfpersende afvalbakken op zonne-energie. Deze maakt gebruik van een slimme ondergrondse pers en een slimme sensor. Al de producten communiceren met Smart City Manager, hierdoor kun je je afvalbakken altijd en overal in de gaten houden.

Een afvalbak van Mr. Fill kan een stuk meer afval opnemen door de elektrische perse op zonne-energie. Hierdoor kun je iedere gemeente beter schoon houden. Door het Smart City systeem krijg je ook gelijk te weten wanneer de prullenbak vol is. Met Mr. Fill kun je dus een schone buurt behouden.

  • Totale afvaloplossing
  • Partners in 30 landen
  • Groot service netwerk
  • Geen zwerfafval
  • Enorme besparing

De tevreden klanten van Mr. Fill

Over Mr-Fill

Vanaf de start van Mr. Fill is er niet alleen ingezet op productontwikkeling, maar ook op de vernieuwing van technologie. Het doel is om voor iedere smart city de oplossing te zijn om zwerfafval tegen te gaan en niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Ze hierin zeer goed op weg. Mr. Fill produceert namelijk slimme boven en ondergrondse systemen.

Kwaliteit staat hoog bij Mr. Fill. Zo hebben ze het hele productieproces van A to Z in eigen handen. Er is een grootte hightech fabriek waardoor een genoeg capaciteit is om de beste kwaliteit te leveren. Door de strenge kwaliteitsnorm en controle in de fabrieken kunnen ze goed inspelen op specifieke klantwensen. Bekijk https://www.mr-fill.com/nl/ voor alle mogelijkheden.

Slimme afvalbakken
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op