fulfilment uitbesteden

Informatie

 MINC

 Zakelijke dienstverlening

 Rendementsweg 6, 3641 SK Mijdrecht

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 029 723 03 10

 info@minc.nl

https://minc.nl/

MINC review

Ben jij op zoek naar een logistieke partner met ervaring? Dan ben je aan het goede adres. MINC is een fufilment center waar je jouw opslag, voorraadbeheer en verzending aan kan uitbesteden. Handig voor als je zelf geen of nauwelijks capaciteit hebt op de voorraad te beheren en orders te verwerken. Wil jij direct contact met je prospects en je klanten, maar wil je hier niet veel tijd aan besteden? Dan zit je bij MINC ook goed! Zij verzorgen de productie, handling en verzending van direct mailing en web-to-print oplossingen voor jouw bedrijf. MINC regelt het printen, verpakken en verzenden van gepersonaliseerde brieven en pakketten.

Bij het bedrijf werken betrokken specialisten. Het team is erg ervaren en goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor is MINC al jaren specialist in hun vak. Hun aanpak is persoonlijk en betrokken. De processenb zijn gestandaardiseerd waardoor er ruimte is voor maatwerk. MINC denkt in oplossingen die precies passen bij jouw fulfilment uitdaging. Interesse? Neem telefonisch of via de mail contact op met MINC.

  • Maatwerk
  • Operational excellence
  • Vrijblijvende afspraak
  • Klant staat centraal

De tevreden klanten van MINC

Eenvoudig je fulfilment uitbesteden

Wil jij je richten op andere processen binnen jouw bedrijf? Aan MINC kun je jouw fulfilment uitbesteden, zonder er naar hoeven om te kijken. Ze vervullen al jouw wensen op het gebied van logistieke processen. Door fulfilment uitbesteden kies je voor continuïteit en groei van jouw bedrijf op logistiek vlak. Door je fulfilment uit te besteden aan MINC, hoef je niet meer om te kijken naar het logistieke proces binnen jouw bedrijf.Naast de verwerking van orders vanuit jouw webwinkel, verzendt MINC producten naar winkels, dealers of andere verkopers. De fulfilment processen van MINC zijn professioneel ingericht en geautomatiseerd. Ze kunnen hierdoor snel en gemakkelijk antwoord geven op jouw vragen over fulfilment uitbesteden.

Online kennis maken is de eerste stap. Wil jij voordat je een samenwerking aangaat een kijkje nemen achter de schermen van de filialen van MINC? Dat kan! Maak ook kennis met een of meerdere gespecialiseerde medewerkers. Bel naar 029 723 03 10 of neem contact op via de mail.

fulfilment uitbesteden
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op