menten metaal

Informatie

Menten Metaal

 Dienstverlening

 Tudderenderweg 281, 6137 LA Sittard

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

0031 – 46 45 122 83

info@mentenmetaal.nl

 mentenmetaal.nl/

Menten Metaal review

Metaalrecycling op een efficiënte en vooral milieuvriendelijke manier wordt steeds belangrijker.
Eigenlijk mag je milieuvriendelijk recyclen niet meer in een zin gebruiken zonder Menten Metaal te noemen. Zij doen namelijk niets anders.
Of het nu gaat om een bedrijf of particulier, Menten Metaal is in elke situatie de gewenste partner om jou te helpen met je oude metaal, accu’s en nog veel meer.

Verder kun je ook terecht bij Menten Metaal als je behoefte hebt aan een metaal analyse. Deze analyse is professioneel uitgevoerd en op basis van de uitslag krijg je een eerlijk advies. Een afspraak maken gaat altijd zonder problemen en beide partijen weten direct waar ze aan toe zijn.

  • Eerlijke prijzen
  • Eenvoudig vervoer
  • Transparant
  • Containerservice
  • Klantgerichte medewerkers
  • Jaren ervaring

De tevreden klanten van Menten Metaal

Maak kennis met Menten Metaal

In de regio van Zuid-Limburg heeft Menten Metaal de afgelopen jaren naam gemaakt door hun goede, eerlijke service.
Zo helpen je ze onder andere met alle metalen als oud ijzer, maar ook de katalysatoren van auto’s.
Recyclen staat centraal bij Menten Metaal. Zo recyclen zij ferro- en non-ferro metalen op een manier die zo milieuvriendelijk is dat ze hun concurrenten voor blijven op dit gebied.

Verder onderscheidt Menten Metaal zich van andere oud-ijzer bedrijven door de klantvriendelijkheid van het personeel, de scherpe prijzen en duidelijke afspraken.

menten metaal
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op