koala creek

Informatie

Koala Creek

Kamperen

Gadéstraat 3, 6165 CH Geleen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

046-2048620

info@kefpro.eu

koalacreek.info

Koala Creek review

Bij Koala Creek ben je aan het juiste adres voor al jouw klapdaktenten, luifels, ondertenten en daktent accessoires. Het was nog nooit zo gemakkelijk om verschillende soorten en maten klapdaktenten te vinden. Bij Koala Creek is het zowel mogelijk om klapdaktenten te huren als te kopen. Ook kun je er terecht voor vele accessoires zoals bagage hangmatten, schoenzakken en een LED strip voor verlichting. Koala Creek is een onderdeel van Kefpro. Bij Kefpro kun je onder andere terecht voor dakdragers voor je auto. Ook kun je er terecht voor andere onderdelen om je reis compleet te maken.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Duidelijk en transparant
  • Zeer goede service
  • Snelle levering
  • Klantvriendelijk

De tevreden klanten van Koala Creek

Over Kefpro

Kefpro is de overkoepelende organisatie van onder andere Koala Creek, daktentvakantie.nl en 4x4life.nl. Kefpro ready 4 travel is gespecialiseerd in auto reis-accessoires en daktenten. Al meer dan 25 jaar heeft Kefpro ervaring op het gebied van autodaktenten. Voor vrijwel alle automerken kun je dakdragers kopen bij Kefpro. Voor zowel personenauto’s, SUV’s, 4×4’s of grotere bussen. Er is voor elke auto wel een geschikte dakdrager en daktent te vinden. En voor elke daktent zijn er geschikte luifels en reserveonderdelen te vinden.
kefpro
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op